Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους θα πετάξουν!

Στις 11 Φεβ 2010, στις 10:45, στο Α/Δ Πάχης Μεγάρων, θα γίνει η επίσημη τελετή ένταξης των 12 ΕΕ/Π ΑΗ-64 DHA, στο στόλο της Ελληνικής Αεροπορίας Στρατού.
Η προσέλευση των προσκεκλημένων θα γίνεται αποκλειστικά με ονομαστικές προσκλήσεις. Παρόντες έχουν προσκληθεί να είναι η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ, Ξένοι Πρέσβεις, ενώσεις αποστράτων του όπλου καθώς επίσης και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ΥΕΘΑ.
Θα είμαστε εκεί και θα σας έχουμε πλήρη κάλυψη, όσων θα γίνουν εκείνη την ημέρα, που νομίζω θα είναι εντυπωσιακά.

Να ευχηθούμε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΗ-64 DHA LONGBOW APACHE και
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
-----------------------------------------------------------
Για την ιστορία και μόνο να θυμήσουμε ότι ενώ τα μέλη της επίσημης ομάδας "The Greek Apache Team"  απο τις 16 Φεβ 2006 είδαν τη πρώτη πτήση του πρώτου Ελληνικού ΑΗ-64 DHA, με αμερικανικό ακόμα νηολόγιο Ν5002L , στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Mesa, Arizona. .....
απο τότε έτρεξε πολύ νερό στ' αυλάκι γιατί κάποιοι πολιτικάντιδες δεν υπέγραφαν και τα είχαμε τα ελικόπτερα στους  "τάκους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου