Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Σκληρό παιχνίδι στη Ραφήνα

Τι ήθελα να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες για το περίπτερο και το παγκάκι στη παραλία;
Έδωσα μάλλον αφορμή,αλλά θα σας παρακαλούσα να σταματήσει εδώ το θέμα.
Για τον αναγνώστη που με έχει "βομβαρδίσει" με φωτογραφίες και με προτρέπει να πάω να δω με τα ίδια μου τα μάτια , παρανομίες επωνύμων συμπολιτών μας (δημοτικών ή νομαρχιακών συμβούλων) που αφορούν καταλήψεις δρόμων και πεζοδρομίων με κορίνες, γλάστρες, αλυσίδες και αυτοκίνητα, θα ήθελα να του υπενθυμίσω  ότι υπάρχου αρμόδιοι για να υποβάλλει τα παράπονά του.
Επίσης μου είναι αδιάφορο, το ότι - και όπως μου γράφει - ο τοπικός τύπος κάνει "επιλεκτικές" δημοσιεύσεις επιστολών με παράπονα.
Θα ήθελα να του υπενθυμίσω
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…."
Το είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγεί στη σύνταξη, οταν κάποιος απο τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο.

 

4 σχόλια:

 1. Σιγά το πρόβλημα!
  Το ξέρεις ότι υπάρχει δημοτικός σύμβουλος στη Ραφήνα που βγήκε "φόρα παρτίδα" στη τηλεόραση για χοντρό ρουσφέτι με την εφορία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ... και γιατί δεν γράφεις το όνομά του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είπαμε άρχισε η προεκλογική περιοδος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή