Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Κάποιες σκέψεις

Αναφέρομαι συγκεκριμένα για τη Ραφήνα και αυτοί που πρέπει να καταλάβουν είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν.
- Η επαναφορά του «50%+1» στην εκλογή δήμαρχου αλλάζει ριζικά το εκλογικό τοπίο.
- Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το «42%», προσφερόταν για άμεση εκλογή,ιδιαίτερα όταν λίγο πριν τις εκλογές κάνεις σημαία τον βιολογικό μέσω ΣΔΙΤ. 
Στις επόμενες εκλογές με το «50%+1» θα πρέπει να ληφθούν υπόψη :
- Ο ρόλος και η σπουδαιότητα ενός μικρού και γιατί όχι νέου συνδυασμού,  καθώς, η συνδρομή και η συμβολή του στη δόμηση της βάσης του 50% στο Β’ γύρο, θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη, εάν όχι εντελώς απαραίτητη.
- Και κάποιοι που ήξεραν ότι δεν θα εκλεγούν, αλλά θα μαζέψουν ψηφαλάκια, θα θέσουν υποψηφιότητα για να σπάσουν το 50% + 1 της Α' Κυριακής.
- Στη δεύτερη Κυριακή οι παραπάνω αναφερόμενοι θα είναι ελεύθεροι να προσφέρουν την στήριξή τους και κατ’ επέκταση, κάποια από τα ποσοστά τους, σε εκείνον τον υποψήφιο που θα τους αναγνωρίσει και θα τους εγγυηθεί ρόλο και δικαιώματα, στο περιφερειακό, ή στο δημοτικό συμβούλιο, από την επομένη μέρα των εκλογών και ύστερα.
- Ενδέχεται μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα να εξελιχτεί από πολιτικό ρίσκο για εκείνον που θα την αποτολμήσει, σε πολιτική επένδυση, εάν και εφόσον φυσικά, συγκεντρώνει τις δυνατότητες να δημιουργήσει μία βασική εκλογική δυναμική για τον Α’ γύρο.
Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις στις εκλογές αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσες και ίσως απρόβλεπτες και στη πόλη μας.
Νέα Ραφήνα
--------------------------------------------------------------------
Blogger
Πάλι τα ίδια;
Τώρα πάλι τι είναι τούτο, ιδρυτική διακήρυξη;
Πάντως βλέπω κάποιες ομοιότητες στη Νέα Ραφήνα και στο New Kid on the blog
Με μπερδέψατε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου