Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Έρευνα στην «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» για προεκλογικές προσλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στην «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», μετά από τις αποκαλύψεις για πλήθος προεκλογικών προσλήψεων στην «ΤΡΑΜ ΑΕ». Για τις έρευνες στην «ΤΡΑΜ ΑΕ» μίλησε στον ΑΝΤ1 ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης.
Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, την περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου του 2009, οι εργαζόμενοι στο Τραμ, το οποίο είναι ζημιογόνο και «μπαίνει μέσα» 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έφθασαν από τους 156 τους 689.
Οι άνθρωποι αυτοί, τόνισε ο κ. Ρακιντζής, προσελήφθησαν με μια απλή διοικητική πράξη, καθώς στην εταιρεία δεν υπάρχει ούτε οργανόγραμμα ούτε κανονισμός προσλήψεων.
Ο κ. Ρακιντζής παρέπεμψε το ΔΣ στον εισαγγελέα για απιστία, ενώ εφ εξής, οι προσλήψεις στην ΤΡΑΜ ΑΕ θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ.
--------------------------------------------------------------------
Μετά τα λιμάνια, τις ΜΚΟ έχουμε και το Αττικό Μετρό που βολέψαμε τους δικούς μας.
Οι "πονηροί" θα έπιασαν αμέσως το υπονοούμενο.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είμαστε γιατροί ... το πιάσαμε το υπονοούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή