Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Τώρα ξύπνησαν!!!

Διάβασα σε τοπική εφημερίδα "κοινή" δήλωση τριών ιατρών δημοτικών συμβούλων στη Ραφήνα, τη Νέα Μάκρη και τον Μαραθώνα αντίστοιχα.
Οι τρεις ιατροί "χαιρετίζουν" τις ριζικές και δομικές αλλαγές που προτείνονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Πρόγραμμα "Καλλικράτης"  κλπ. κλπ. κλπ.
Στο τέλος και αφού μας διευκρινίζουν ότι η δήλωση δεν αποτελεί προοίμιο πολιτικής ή παραταξιακής κίνησης, μας παρακινούν να ξεπεράσουμε τις όποιες προκαταλήψεις μας που μας κάνουν να πιστευουμε ότι ξεχωρίζουμε ενω στη πραγματικότητα (αυτές οι προκαταλήψεις) μας χωρίζουν και μας περιορίζουν.
--------------------------------------------------------------------------------
Blogger
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές τους τρεις ιατρούς, αλλά προκύπτουν και κάποια ερωτήματα:
1. Απο "Καποδίστρια" είχαν πάρει μυρωδιά;
2. Γιατί και επι "Καποδίστρια" δεν εξέδωσαν αντίστοιχη "κοινή" δήλωση, έστω και αρνητική;
3. Γιατί δεν εκδίδουν μια ανακοίνωση προκειμένου νας μας εξηγησουν τις διαφορές του "Καποδίστρια" απο τον "Καλλικράτη" για να κατανοήσουμε και εμείς ο απλός λαός γιατί ο "Καλλικράτης" είναι καλύτερος απο τον "Καποδίστρια";
3. Πως μας προτρέπουν να ξεπεράσουμε τις όποιες προκαταλήψεις μας για κάτι που είναι άγνωστο σε εμάς.
4. Μήπως οι γιατροί ή οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων στις οποίες συμμετέχουν, έχουν κάνει καμιά έστω και στοιχειώδη ενημέρωση για τον Καλλικράτη και δεν το ξέρουμε;
Κλείνοντας προτρέπω τους γιατρούς και κινούμενοι στο ίδιο πνεύμα, να εκδώσουν μια νέα κοινή δήλωση για να μας προτρέψουν να ξεπεράσουμε τις όποιες προκαταλήψεις μας και να πούμε ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό.4 σχόλια:

 1. Διάβασες τα σχόλια του ΔΗΜΟΤΗ για τον "εκ Μαραθώνος ορμώμενο" ιατρό;


  Μαραθωνοδρόμος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοι οι ιατροί πρέπει να είναι τελικά ιατροί...δια πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κί@ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θέλω να πιστεύω ότι αφαιρέθηκε η αναρτησή μου για την ακατανόμαστη λέξη που έγραψα, αλλά ήθελα να διευκρινήσω ότι οι γιατροί θεραπεύουν ασθενείς με κάθε νόσο και ασθενείς που έχουν βλακώδη λόγο,ενέργεια ή παράλειψη.... και όχι οπαδούς τους Αυνάν.

  20 Ιανουαρίου 2010 2:11 μ.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή