Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Δήμος Ραφήνας :Ο Δήμος θα προχωρήσει εντός του έτους σε επικαιροποίηση της υφιστάμενης

Συνήγορος του Πολίτη Ιούλιος 2009

Ο Δήμος Ραφήνας ενημέρωσε με έγγραφό του τον Συνήγορο του Πολίτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της μεγάλης ακτοπλοϊκής κίνησης κατά τους θερινούς μήνες και για τις ενέργειες στις οποίες προέβη κατόπιν της παρέμβασης της Αρχής, οι οποίες είναι:
· Προστέθηκε στις υπάρχουσες πινακίδες ελεγχόμενης στάθμευσης συμπληρωματική πινακίδα, με την οποία ενημερώνονται οι επισκέπτες ότι υφίσταται μια ενιαία Ζώνη Ελεγχόμενης Στάθμευσης, ευρισκόμενη σε λειτουργία από 1ης Ιουνίου έως και 30ης Σεπτεμβρίου κάθε έτους.
· Οι πολίτες ενημερώνονται ότι στη Ζώνη δύνανται να σταθμεύουν τα οχήματά τους νομίμως, είτε είναι κάτοικοι Ραφήνας είτε επισκέπτες, εφόσον προμηθευθούν τις αναγκαίες κάρτες από τα περίπτερα, τα δημοτικά παρκινγκ και το δημαρχείο.
· Το αντίτιμο της 24ωρης κάρτας στάθμευσης είναι ιδιαιτέρως χαμηλό, ανερχόμενο σε έξι (6) ευρώ, καθιστώντας τη νόμιμη στάθμευση προσιτή σε όλους και αποθαρρύνοντας την παράνομη στάθμευση, το πρόστιμο της οποίας συγκεκριμενοποιήθηκε πλέον και ανέρχεται σε είκοσι (20) ευρώ.
· Πραγματοποιούνται έργα διαγράμμισης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ώστε να οριοθετηθούν πλήρως οι επιτρεπτές θέσεις στάθμευσης με κάρτα.
· Το σύστημα στάθμευσης που εφαρμόζεται στο Δήμο Ραφήνας ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.rafina.gr) και μέσω του τοπικού τύπου, αλλά και με γραπτές ανακοινώσεις που τοιχοκολλήθηκαν σε διάφορα σημεία και καταστήματα.
· Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχει υπαίθριος φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης απέναντι από το Δημαρχείο, που λειτουργεί με ευθύνη της δημοτικής επιχείρησης.
· Ο Δήμος θα προχωρήσει εντός του έτους σε επικαιροποίηση της υφιστάμενης κυκλοφοριακής μελέτης.

Θα ήθελα να σας πώ ότι, έχω δει σε διάφορα σημεία της πόλης κάτι καλώδια στο οδόστρωμα που προφανώς καταμετρούν τις διελεύσεις των οχημάτων. Είναι στο πλαίσιο αυτής της μελέτης ή είναι τίποτ' άλλο;
Αν γίνει τέτοια μελέτη θα ήθελα να υποβάλλω κάποιες προτάσεις.
Μπορώ;

Νέα Ραφήνα
------------------------------------------------------------------------------------------------
Blogger
Τώρα βρήκαμε "άλλο κόλπο" για να είμαστε στο προσκήνιο;
Οτιδήποτε θέλεις στείλτο κατευθείαν στο Δήμο Ραφήνας


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ ΚΜ τον βαρεθήκαμε τον τύπο.Αυτός θέλει να κάνει πολιτική καριέρα από το μπλογκ σου!Ας βρει αλλο τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή