Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Τελικά δίκιο έχουμε που τους λέμε ... κουτόφραγκους.

«Έχουμε στείλει σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι για να εισέρχεται όποιος θέλει χωρίς άδεια, αλλά ούτε και θα αποτελέσει γέφυρα για όποιον επιθυμεί να μεταβεί με παράνομη διαδικασία στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον ύπατο αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, πρώην πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκουτιέρες.
'Οπως επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης, η Ελλάδα έχει κλείσει τις εισόδους και τις εξόδους για όσους κινούνται παράνομα και θα προστατεύσει με κάθε αποτελεσματικότητα τα εξωτερικά μας σύνορα.
------------------------------------------------------------------------------
Blogger
Ο Αντόνιο Γκουτιέρες όταν άκουσε αυτές τις δηλώσεις, τι να είπε άραγε ;
Όσο για τον κ.Χρυσοχοίδη , έτσι είναι αν ετσι νομίζει.
Ζούμε σε ένα κράτος υποκρισίας.
Ένα κράτος οπερέτας.
Απο τότε που ο Καραμανλής δεν είναι Πρωθυπουργος οι διασταυρώσεις με φαναρια επι της Μαραθώνος γέμισαν με οικονομικούς μετανάστες που καθαρίζουν  τα τζάμια των αυτοκινήτων, ενω αντίστοιχα εξαφανίστηκαν οι οικονομικοί μετανάστες απο συγκεκριμένα φανάρια επι της Κηφισίας.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου