Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

1. Ο Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών (Α.Ο.Ο.Α.) που είναι Ν.Π.Δ.Δ., προκηρύσσει επαναληπτικό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό κατά τις διατάξεις των άρθρων 50 – 58 του Π.Δ. 715/79 (ΦΕΚ 212 Α/10-9-79) για την αγορά οικοπέδων άρτιων και οικοδομήσιμων κατά κανόνα, στις περιοχές Παιανίας – Παλλήνης –Γέρακα – Γλυκών Νερών του Ν. Αττικής.
2. Τα άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα θα πρέπει να έχουν εμβαδόν από 400 – 1000 τ.μ. και το ανώτατο ποσό του πληρωτέου τιμήματος ανά οικόπεδο δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 600.000,00 €.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και Ελληνικές Επιχειρήσεις (Ο.Ε.,Ε.Ε.,ΕΠΕ). Δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό οι πάσης φύσεως υπεράκτιες (off shore) εταιρείες.
4. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και για την προμήθεια του τεύχους της προκήρυξης του διαγωνισμού στο τηλέφωνο 210 6577476 (κ. Σκυργιάννης) και στα Γραφεία του Οργανισμού (Πίνδου και Κατεχάκη Παπάγου) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ολόκληρη διακήρυξη υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΑΟΟΑ (www. aooa-mod. gr.)
5. Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλει την ενσφράγιστη προσφορά του στην Επιτροπή του διαγωνισμού μέσω της Γενικής Γραμματείας του ΑΟΟΑ από 19-2-2010 μέχρι και την 19-3-2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ.
6. Τα έξοδα δημοσιεύσεως της διακήρυξης του επαναληπτικού διαγωνισμού βαρύνουν τον μειοδότη.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blogger

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ (λόγω οικονομικής κρίσης)

Η αγορά αυτή δεν προκαλεί επιβάρυνση σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού, αλλά σε βάρος του υπάρχοντος αποθεματικού του ΑΟΟΑ, που έχει δημιουργηθεί απο τις εισφορές των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου