Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Οι διαφημιστικές πινακίδες και η εγκληματική αδιαφορία των Δημάρχων

Σε δικηγόρο επιδικάστηκε το ποσό των 117.388 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση για το θάνατο του παιδιού του, που προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα στην οδό Κατεχάκη. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Παπάγου με τις οποίες ζητούσαν να αναιρεθούν δύο αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
Το χρηματικό ποσό θα καταβληθεί ή από το Δημόσιο ή από τον Δήμο Παπάγου.
Κατά την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι διατάξεις του που επιτρέπουν «την εγκατάσταση διαφημίσεων επί του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων οδών ευρισκομένων εντός κατοικημένων περιοχών είναι αντίθετες προς την Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου