Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Απόντος του συνδικαλισμού ανέλαβαν οι "προστάτες"


Διαφοροποιείται από τη γραμμή από τη γραμμή Λοβέρδου για τη συνταξιοδότηση των στρατιωτικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «τα ζητήματα που αφορούν τις αποστρατείες στελεχών των ενόπλων δυνάμεων ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας»...


Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι μελετάται η εξάλειψη όλων των κινήτρων για την πρόωρη συνταξιοδότηση και των στρατιωτικών.


«Τα ζητήματα που αφορούν το υπηρεσιακό καθεστώς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, την ιεραρχική δομή, τις προαγωγές και τις αποστρατείες τους, ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η πολιτική του οποίου εκφράζεται με τις δημόσιες δηλώσεις μόνον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και τις ταυτόσημες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού», υπογράμμισε σήμερα ο κ. Βενιζέλος.


«Η στρατιωτική ιδιότητα και ιδίως η ιδιότητα του Έλληνα αξιωματικού δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα αλλά μία ειδική νομική κατάσταση που περιποιεί τιμή και γεμίζει με ευθύνη το κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, για το επίπεδο της ζωής του οποίου και της οικογένειας του μεριμνά και θα μεριμνά η Πολιτεία με πολλούς τρόπους», .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου