Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Όλοι να είμαστε εκεί


Δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος επι του θέματος και ίσως με ένα σημείωμα μέσα στους λογαριασμούς νερού ο Δήμος να μας ευαισθητοποιούσε περισσότερο εξηγώντας μας ότι  διατηρεί τράπεζα αίματος, στην οποία όμως είναι αντιστρόφως ανάλογη η προσφορά απο τη ζήτηση. 
Θα ήθελα να παρακαλέσω και αυτούς που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν επιτρέπετε να δώσουν αίμα (όπως εγώ) να προτρέψουν συγγενικά τους και φιλικά τους πρόσωπα.
Η αιμοδοσία είναι για ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής. Δεν είναι μόνο η αναγκαιότητα για την μόνιμη προσφορά αίματος που υπάρχει σε μια κατηγορία "ασθενών" συνανθρώπων μας, αλλά και όλοι συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη διότι όλοι μας ή συγγενείς μας ή φίλοι μας κάποια στιγμή θα βρεθούν στην ανάγκη να το επιζητήσουν . Για αυτό τον λόγο .............................


http://www.anat-attiki.gr/ (Δήμος Ραφήνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου