Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Ζουν στο κόσμο τους! Έχουν τις δικές τους προτεραιότητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Μόνιμη έκθεση για την ελιά στην Κερατέα
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής αποφάσισε ομόφωνα , μετά από εισήγηση του Νομάρχη Λ. Κουρή, την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Νομαρχίας, του Δήμου Κερατέας και της Αττικής Ανώνυμη Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης Ανατολικής Αττικής προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση της έκθεσης «ΕΛΑΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ» στο νεοκλασικό κτίριο "Δροσόπουλου" ιδιοκτησίας του Δήμου Κερατέας.

Η έκθεση αυτή έχει παραχωρηθεί για δεκαπέντε χρόνια στον Δήμο Κερατέας από το Κέντρο Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών. Με την έκθεση επιδιώκεται η προσέγγιση της «Ελιάς» με τρόπο επιστημονικό, από την πλευρά της αρχαιολογίας, της ιστορίας, της λαογραφίας και της ανθρωπολογίας. Έτσι αναδεικνύεται η πανάρχαια σχέση των Ελλήνων με την ελιά και τους συνακόλουθους συμβολισμούς στη λατρεία, την τέχνη και τον πολιτισμό καθώς και η άρρηκτη και διαχρονική σχέση της ελιάς με την αττική γη.
Η νέα Προγραμματική Σύμβαση είναι ύψους 100.000 ευρώ και θα καλυφθεί κατά 50% από πόρους της Νομαρχίας Ανατ. Αττικής και κατά 50% από τον Δήμο Κερατέας
--------------------------------------------------------------------------
Άλλο ένα στολίδι στη βιτρίνα ή μου φαίνεται....
Η Κερατέα έχει λύσει όλα της τα προβλήματα που αφορούν αποχετευτικό, όμβρια, σχολικές υποδομές, οδικό δίκτυο.... ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ... οπότε το μουσείο ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει οποσδήποτε.


Πως φαίνεται ότι οι εκλογές ζυγώνουν...

Μαραθωνοδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου