Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

οι Έλληνες είναι μ@λ@κες. Προλάβετε και ότι αρπάξετε


Η αφίσα βρίσκεται στον κεντρικό σταθμό των Σκοπίων

Μια αφίσα που ουσιαστικά λέει " οι Έλληνες είναι μ@λ@κες. Προλάβετε και ότι αρπάξετε"
Δημοσιεύτηκε στο novinite.com, με την είδηση ότι ο ΥΠΕΞ της FYROM, πρότεινε την διοργάνωση μιας νέας διμερούς σύσκεψης, σχετικά με την διαφωνία του ονόματος. Προτείνουν η συνάντηση να γίνει την Πέμπτη στο Λονδίνο σε μιά προσπάθεια να δώσουν νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.Ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της FYROM, αναφέρει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να γίνει ταυτόχρονα με μια διεθνή συνάντηση για το Αφγανιστάν.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Blogger
Εφόσον οι Σκοπιανοί που δεν διεκδικούν τίποτα απο εμάς , στο κεντρικό τους σιδηροδρομικό σταθμό έχουν αυτή την αφίσα, γιατί και μείς δεν βάζουμε μια ανάλογη στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ που είναι και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2010. 
......και εμείς δεν δικδικούμε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου