Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

Πρόταση για την αποκριάτικη αμφίεσή σας

Θέλοντας να σας ελαφρύνουμε από το άγχος του τί θα ντυθείτε εφέτος τις Αποκριές, θα ξεκινήσουμε μιά σειρά προτάσεων (για να πάτε ντυμένοι καρναβάλια) σε όποιο μασκέ σας καλέσουν .
Ξεχωρίστε από την πρώτη στιγμή.
Για σήμερα σας προτείνουμε να ντυθείτε "ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ".
Η στολή του συγκεκριμένου ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ είναι πανεύκολη.
Φοράτε ένα κοστουμάκι και ένα χοτζάδικο καπέλο, παίρνετε το ύφος του "καταπιεσμένου", υπονομεύετε το Κράτος που σας φιλοξενεί, τρομοκρατείτε τους ομοθρήσκους σας, τα "αρπάζετε" από καμιά ξένη υπηρεσία (κατά προτίμηση προξενείο) και γίνατε ένας τέλειος "ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ" που μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και τους πιό "καχύποπτους" (π.χ.Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολιτικούς κλπ κλπ ).
Καλή επιτυχία.
(περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση των κοστουμιών, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου