Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Πατέρας τριών παιδιών και η γυναίκα του έγκυος στο 4ο παιδί, ο άτυχος πιλότος


Ο Ταγματάρχης (ΑΣ)  Ανδρέας Δερμάρης μέσα στο Απάτσι που τόσο αγαπούσε, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι.
Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες το απόγευμα στα Καλύβια Λαμίας, όταν έγινε γνωστό ότι ο ταγματάρχης, κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν ένα δικό τους παιδί, ο 37χρονος Ανδρέας Δερμάρης, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, ενώ η γυναίκα του Μαρία από τη Νέα Μαγνησία Λαμίας, σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο και το 4ο παιδί τους.
Οι αξιωματικοί της ΜΕ.ΡΥΠ που ανέλαβαν να μεταφέρουν τα μαύρα μαντάτα στους γονείς του αδικοχαμένου πιλότου, τους αναζήτησαν κατ' αρχήν στα Καλύβια όπου διαμένουν, αλλά τελικά τους βρήκαν στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, απ' όπου ήταν η καταγωγή τους.
Ο Ανδρέας Δερμάρης είχε από μικρός πάθος με τα ελικόπτερα και είχε βάλει στόχο ζωής να γίνει πιλότος. Ήταν από τους καλύτερους μαθητές που είχαν περάσει ποτέ από το 5ο λύκειο Λαμίας και δεν άργησε να γίνει και ένας από τους καλύτερους χειριστές των ελικοπτέρων Apache. Άλλωστε είχε εκπαιδευτεί πολλές φορές στην Αμερική και ήταν από εκείνους που πήγαν να τα φέρουν στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες. Μάλιστα μόλις πριν από μια εβδομάδα επέστρεψε από μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ.
Ο 37χρονος ταγματάρχης ήταν επίσης και στην τελετή παραλαβής των 12 υπερσύγχρονων ελικοπτέρων Απάτσι, και δεν είναι τυχαίο που όλοι οι συνάδελφοί του αναγνώριζαν τις ιδιαίτερες ικανότητές του στο συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρων.
ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου