Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Όσα δεν βλέπουμε εμείς τα βλέπει ο adena-gr....

Ευχαριστώ τον φίλο που με ενημέρωσε για την ανάρτηση που βρήκε σε άλλο blog
---------------------
Ο γκαζάκιας του Δήμου Ραφήνας!


Κάποιοι που υποδύονται τους δημοτικούς αστυνόμους (πλαστογραφώντας την υπογραφή Δημοτικού υπαλλήλου) ως συνήθως είχαν γεμίσει με κλήσεις τα αυτοκίνητα, για μη πληρωμή τέλους Στάθμευσης, σε δημόσιους δρόμους που... απαγορεύεται η Στάθμευση!!! Εκτός και αν είσαι τοπικός ψηφοφόρος.
Το θέμα είναι μπερδεμένο και θα το (ξανά) αναλύσουμε την κατάλληλη ώρα.
Πάντως οι "μαϊμού" αστυνόμοι δεν ενοχλήθηκαν από το φιάλη υγραερίου και την κατσαρόλα πάνω στην ανοιχτή φωτιά, δίπλα από τα "δημοτικά δένδρα και ξερόχορτα".
------------------
Σχόλιο
Πολύ κάρφωμα στην ανάρτηση, αλλά θα ασχοληθώ με κάτι πιο ουσιαστικό για το Δήμο.
Και γώ στο παρελθόν είχα γράψει γι' αυτούς που κόβουν τις κλήσεις.
Και ειλικρινά σας το λέω δεν γράφω για να αντιπολιτευτώ, αλλά για να προσφέρω κάτι απο την εμπειρία μου.
Ξεκινάνε απο το Δημαρχείο το πρωί, αυτοί με τα μπλοκάκια για να πάνε να κόψουνε κλήσεις.
Πριν ξεκινήσουν ας περάσουν έχοντας ένα μπλοκ λευκό στο χέρι (για να σημειώνουν), μια βόλτα απο το γραφείο του κ. Δημάρχου και των αντιστοίχων κ. Αντιδημάρχων και να δεχθούν ανάλογες γραπτές οδηγίες.
Για παράδειγμα
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας τη μια μέρα να τους πεί "Στο δρομολόγιο που θα κινηθείτε για να κόψετε κλήσεις, εκτός απο τα αυτοκίνητα να ρίξετε μια ματιά σε όλους τους κάδους καθαριότητας για να δείτε πόσοι είναι φθαρμένοι ή δεν λειτουργούν καλά και το μεσημέρι που θα επιστρέψετε να έρθετε στο γραφείο μου να μου δώσετε τα στοιχεία"
Ο υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών
"Να ελέγξετε πόσα πλακάκια πεζοδρομίων είναι σπασμένα, αλλά είναι και επικίνδυνα για τους περαστικούς για να τα αλλάξουμε"
Ο .....
"Να ελέγξετε πόσοι βάζουν καρέκλες και κώνους σε θέσεις στάθμευσεις για να τους κάνουμε κατ' αρχή μια επιστολή"
"Να τσεκάρετε τις θέσεις στάθμευσης των ΑΜΕΑ αν παρκάρουν τα αυτοκίνητα που δικαιούνται η απλώς είναι άδειες ... για να πουλάει καρπούζια ο μανάβης"
"Να κάνετε το διάλλειμά σας για καφέ , ο ένας στη πλατεία και ο άλλος στο Βερόπουλο, για να δούμε απο ποιό σημείο διέρχονται περισσότεροι πεζοί για να βάψουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ"
"Να ελέγξετε ποιές πινακίδες του ΚΟΚ εν διαβάζονται είτε γιατί είναι φθαρμένες , είτε γιατί υπάρχουν μπροστά τους κλαδιά, άλλες πινακίδες κλπ."
"Να καταγράψετε σε ποιό σημείο (διεύθυνση, αριθμός, μάρκα, χρώμα αυτοκινήτου) υπάρχουν εγκαταλελειμένα αυτοκίνητα για να τα μαζέψουμε και να μην μας ξεφύγει κανένα."
---------------------------------------------------------
Νομίζω πως έτσι θα φανούν χρήσιμοι εκτός στο ταμείο του Δήμου και στη πόλη ολόκληρη.
Κυριάκος Μαιόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου