Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Εκεί στις επάλξεις!

Δύναμη Αμέσου Επεμβάσεως 88 ΣΔΙ

Την 19 και 20 Ιουλίου 2010, προσωπικό της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ) στη Λήμνο διεξήγαγε εκπαίδευση στη εκτέλεση ενεργειών και διαδικασιών ως Δύναμη Αμέσου Επεμβάσεως (ΔΑΕ) του νησιού. Συγκεκριμένα το προσωπικό ασκήθηκε στην ενεργοποίηση (χρόνος απόκρισης) της ΔΑΕ και στην αντιμετώπιση εικονικής απειλής που εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στη Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού.
-----------------------------------------------------------------
Εκπαίδευση στη Διάβαση Ποταμού από Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού της ΧΙΙης Μ/Κ ΜΠ


Από 12 έως 16 Ιουλίου 2010, το προσωπικό Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της ΧΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού εκπαιδεύτηκε στις διαδικασίες διάβασης ποταμού. Αντικειμενικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι η εξοικείωση του προσωπικού και η δοκιμή των μέσων στις επιχειρήσεις διαβάσεως ποταμίας γραμμής καθώς και η εξάσκηση στην εκτέλεση τακτικών κινήσεων και ελιγμών στο υπόψη περιβάλλον. Τα τμήματα εξασκήθηκαν τόσο στην εκτέλεση ταχείας διάβασης όσο και στην διεξαγωγή οργανωμένης διάβασης.

ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου