Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Η Ραφήνα δεν μπορεί να επωφεληθεί απο αυτό το πρόγραμμα;

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου «Sustainable Tourism Entrepreneurship Mechanism: Approaching Territorial Sustainability through Developing Tourism and Culture based Entrepreneurship- SusTEn». Το ως άνω έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος MED 2007 - 2013 , Στόχος ΙΙΙ «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» με συνολικό προϋπολογισμό 1.594.800,00 €. Συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Σύντομη Περιγραφή

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο βιώσιμο τουρισμό και συναφείς τομείς, επιδιώκοντας την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός μηχανισμού ορθολογικού σχεδιασμού και υλοποίησης τοπικών πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών επιχειρήσεων, για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων τους, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εμπορευσιμότητας, με τρόπο ώστε να εξυπηρετείται η αειφόρος κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη σε τοπικό / περιφερειακό επίπεδο και η βιώσιμη διαχείριση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.

Στοχεύει επίσης να δημιουργήσει κοινές διακρατικές –διαπεριφερειακές δράσεις και συνεργασίες και να ενσωματώσει στις πρακτικές τουριστικών επιχειρήσεων και άλλων εμπλεκομένων στην προώθηση της τοπικής οικονομίας φορέων, την έννοια της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Εταίροι

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σημαντικοί φορείς που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτείται για την υλοποίηση του προγράμματος όπως:

 Εργαστήριο Έρευνας και Λογαριασμών Τουρισμού - Πανεπιστήμιο Πατρών (LARETSA) – Επικεφαλής Εταίρος

 Περιφέρεια Αττικής

 Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Αττικής (BIC of Attika)

 IRECOOP VENETO (Ιταλία)

 Επαρχία της Ragusa (Ιταλία)

 Επαρχία της Βενετίας (Ιταλία)

 Πανεπιστημιακό Ίδρυμα-Επιχειρήσεις των Βαλεαρίδων Νήσων (FUEIB) (Ισπανία)

 Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Primorska (Σλοβενία)

Δημοτικό Συμβούλιο της Πάλμα Μαγιόρκα (Ισπανία)

 Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Λυών (Γαλλία)

Διάρκεια Υλοποίησης Προγράμματος

Το πρόγραμμα υλοποιείται από 01.04.2009 έως 31.03.2012.


Η Ραφήνα δεν μπορεί να επωφεληθεί απο αυτό το πρόγραμμα όπως το Δημ. Συμβούλιο της Πάλμα Μαγιόρκα, ή μήπως το μάθαμε αργά;
ΚΜ
------------------------------------
Ανώνυμος είπε...
Ο Μέγιστος οικονομολόγος της αντιπολίτευσης τι κάνει;...μάλλον γλύφει τον αρχηγό για να ξαναγίνει Δ.Σ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου