Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Είπαμε θα γράφουμε και τα στραβά.....

Δεν είναι και κανένα απόμερο σημείο στη Ραφήνα.
Λίγο πιο πάνω δύο (2) ψαροταβέρνες, απέναντι καφετέριες, "σουβλακερί" κλπ. και μου αφήνετε  τρεις στους τέσσερις κάδους χωρίς καπάκι.
Έλεος!
Στα τριάντα μέτρα έχουμε το πιλοτικό σύστημα υπόγειων κάδων και εδώ έχουμε το νέο πιλοτικό σύστημα "ξεσκέπαστων" και λιγδιασμένων κάδων.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Να αλλάξουν οι κάδοι και ένα απο τα παλληκάρια που κόβουν κλήσεις να καθήσουν μια μέρα και να "διδαξουν" στους υπαλλήλους των γειτονικών μαγαζιών πως χρησιμοποιούν τους κάδους. 
Μπροστά στα μάτια μού είδα υπάλληλο απο κοντινό μαγαζί, να φέρνει μεγάλο δοχείο απορριμάτων που είχε πλαστική σακκούλα και αντί να βγάζει τη σακκούλα να την δένει και να την αφήνει στον κάδο, ο αθεόφοβος, όπως ήταν τούμπαρε το δοχείο για να πέσουν μόνο τα σκουπίδια μέσα στον κάδο και του έμεινε η σακκούλα σκουπιδιών αξίας 0,30 σεντς για να την ξαναχρησιμοποιήσει.  
Τη πρώτη φορά σύσταση τη δεύτερη πρόστιμο.
Ή έχουμε κανονισμό καθαριότητας και τον εφαρμόζουμε ή σκεφτόμαστε το πολιτικό κόστος και κάθε μέρα διαβάζουμε τις παραλείψεις μας στο http://rafinastage.blogspot.com/
KM

YΓ. Διευκρίνηση για τα παπαγαλάκια που λένε βλακείες.
Είμαι τοπικιστής και ότι καλό γίνετε στη Ραφήνα ενδεχομένως να πάει και σε άλλα blogs, τα άσχημα όμως, ΕΓΩ τα κρατάω εντος των τειχών.  Δυστυχώς δεν μπορώ να ελέγξω όλους όσους κάνουν copy paste τις αναρτήσεις και τις στέλνουν δεξιά και αριστερά.
Μέχρι και σε blog της Πάτρας βρήκα ανάρτηση για την Ραφήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου