Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Τελικά αλλού είναι τα δενδρα που θα κοπούν.

Ύστερα απο την ανάρτηση στο blog και έπειτα απο επισκεψή μου στο Δήμο, ενημερώθηκα απο τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Πιστικίδη και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Μυτιληναίο Κων/νο ότι τα δένδρα που πρόκειται να κοπούν δεν βρίσκονται στην οδό Καβουνίδου και Δεληγιάννη όπως αναφέρθηκε χθές στο Δημ. Συμβούλιο, αλλά μου εξήγησαν ότι βρίσκονται σε μια ανώνυμη οδό που συνδεέει τις δύο οδούς. (Φυσικά αυτή η διευκρίνηση δεν είχε γίνει χθές στο δημ. συμβούλιο).
Πήγα λοιπόν ξανα στο ακριβές σημείο που μου είπαν και όντως υπάρχουν δύο δένδρα που έχουν γύρει και είναι επικίνδυνα.
Πάντως καμιά φορά υπάρχουν τρομερές συμπτώσεις, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες που ανάρτησα.
ΚΜ 
--------------------
Aνώνυμος είπε...
Σε έβαλε ο  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ς να κάνεις προπαγάνδα;
-----------------
ΚΜ
Χα! Χα!
Να το ξαναπώ, μπας και το καταλάβεις.
Η εισήγηση ανέφερε "τα δύο δένδρα που θα κοπούν βρίσκονται επι των οδών Καβουνίδου και Δεληγιάννη."
Πήγα σήμερα το πρωί να τα δώ.
Η Καβουνίδου με την Δεληγιάννη δεν τέμνονται.
Περπάτησα λοιπόν καμιά εκατοστή μέτρα τη Δεληγιάννη η οποία στη προέκταση της τέμνει την Καβουνίδου, περπάτησα όμως και καμιά εκατοστή μέτρα και την Καβουνίδου.
Τα μόνα δενδρα που γέρνουν ήταν αυτά που έβαλα στην ανάρτησή μου.
Γιατί καταλογίζεις σε μένα πρόθεση και δεν καταλογίζεις πρόθεση σε αυτόν που δεν κατονόμασε σωστά τη θέση των δένδρων που πρόκειται να κοπούν;
Τέλος πάντων, ήμουν και θα είμαι ξεκάθαρος.
Δεν προκειται να ασχοληθώ με τα κοινά για να υποστηρίζω ή να θάβω άδικα, ανθρώπους της Ραφήνας που ασχολούνται με τα κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου