Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Υπάρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας 20/7/2010
Σχέδιο Ψηφίσματος για τη σημερινή θλιβερή επέτειο της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο (κατατέθηκε απο τον Αντιδήμαρχο Ραφήνας κ. Βασίλη Πιστικίδη)

Σήμερα 20 Ιουλίου 2010 συμπληρώνονται 36 χρόνια απο την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, μια θλιβερή επέτειο για την Μεγαλόνησο και για τον Ελληνισμό,που φέρνει στη μνήμη του Ελληνισμού τις δραματικές ώρες της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας της νεώτερης ιστορίας μας.

Η 20η Ιουλίου του 1974 σηματοδοτεί την απαρχη της παράνομης κατοχης απο τις τουρκικές στρατιωτκές δυνάμεις μεγάλου τμήματος τους εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μιας χώρας ανεξάρτητης, μέλους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαικής Ένωσης. Την ημέρα αυτή η διεθνής έννομη τάξη καταπατήθηκε βάναυσα και συνεχίζει μέχρι τωρα να παραβιάζεται.

Τιμούμε τους πεσόντες και αγνοούμενους στην άνιση μάχη του 1974 και συμπαρατασσόμαστε με τους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού για μια δημοκρατική, βιώσιμη και λειτουργική λύση. Λύση στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του κεκτημένου της Ευρωπαικής Ένωσης, ισότιμο μέλος της οποίας είναι η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η σημερινή κατάσταση στη Κύπρο είναι απαράδεκτη και πρέπει να τερματισθεί και στηρίζουμε το Κυπριακό Λαό που δικαιούται να ζήσει σε ένα περιβάλλον ειρήνης, ασφάλειας, ευημερίας και εμπιστοσύνης.
------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
Πολλοί, λένε πολλά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αλλά λίγα είναι εκείνα που τελικά μένουν στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή μας.
Γνωρίζοντας ότι είναι πιστός και φιλότιμος στρατιώτης στη παρατάξη του, δεν δίνω έμφαση αλλά κρατώ αυτό που είπε κάποια στιγμή "ήρθε η ώρα μου;"
ΚΜ
-----------------
Ανώνυμος είπε...
Πότε είδες τον εν λόγω κύριο να κυνηγάει τους μακάκες που πετάνε τα βοθρολύματα στους αγωγούς των ομβρίων?....ΠΟΤΕ!...άντε γεια που θες και εσύ να μου γίνεις Δήμαρχος!
----------------------
ΚΜ είπε..
Διευκρίνηση, αναφέρθηκα στο ψήφισμα και όχι γενικά στη θητεία του ως Αντιδήμαρχος.
Και όταν έγραψα "ήρθε η ώρα μου;" το έγραψα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα και πιο πολυ σαν "κουτσομπολίο"
Σκοπός μου δεν είναι να δημιουργήσω προβλήματα σε δημοτικούς συμβούλους απο οποιαδήποτε παράταξη. Σκοπός μου είναι να καταδεικνύω τα στραβά και τα ανάποδα αλλά και τα καλά.Μπορεί κάποιες φορές να κάνω λάθος εδώ είσαστε να με διορθώνετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου