Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Γιατί δεν γράφω για τη Ραφήνα;

Απάντηση στον Ανώνυμο φίλο του blog , που απορεί γιατί δεν γράφω τίποτα για τη Ραφήνα.
- Σίγουρα δεν είναι όλα καλά στη πόλη. Αλλά είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Τα καλά ή τα άσχημα ας τα πουν ο Κεχαγιόγου, ο Χριστόπουλος και οι λοιποί υποψήφιοι. Δεν θα μπω στο παιχνίδι των προεκλογικών εντυπώσεων.
Εγώ αναμένω το πρόγραμμά των υποψηφίων, τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους και μόλις περάσουν οι εκλογές , θα "κρεμάσω" μέσω των αναρτήσεων όποιον αποδειχθεί ψεύτης.
Τώρα είμαστε σε περίοδο εκεχειρίας με όλους.
ΚΜ
ΥΓ Απλά να ενημερώσω ότι υποψήφιος Δήμαρχος σέ ελληνική πόλη (προφανώς μιμούμενος συναδελφό του, του εξωτερικού) δεσμεύθηκε σε περίπτωση εκλογής του, να χρηματοδοτησει κάθε δημότη με το μισό της αξίας του ποδηλάτου που θα αγοράσει. Αυτό το κάνει για να λύσει το κυκλοφοριακό στη πόλη του και για την προστασία του περιβάλλοντος. Εμάς στη Ραφήνα μας βλέπω προεκλογικά, για πολλοστή φορά να ασχολούμαστε πάλι με τα σκ@_@.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου