Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Νεκροί οι πιλότοι του ΑPACHE.

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε επιθετικό ελικόπτερο AH-64 Apache του ελληνικού στρατού στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, όπου πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση. Και οι δύο χειριστές είναι νεκροί.

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την οδύνη του και τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο των δύο χειριστών του ελικοπτέρου που συνετρίβη στα Μέγαρα, εκφράζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε τηλεγράφημά του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

«Η Ελλάδα ολόκληρη πενθεί για την τραγική απώλεια. Εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία στο βωμό του καθήκοντος», αναφέρει ο κ. Παπούλιας στο συλλυπητήριο τηλεγράφημά του.

ΠΚ

Ο κ. Πρόεδρος ευχήθηκε να είναι η τελευταία τραγική απώλεια στο βωμό του καθήκοντος. Τα ίδια περίπου λόγια είπε και το 1998 στην απώλεια των 2 πιλότων του Απάτσι στην Εύβοια.

Κ. Πρόεδρε με ευχές δεν γίνεται τίποτα. Οι πράξεις λένε, απαξίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και προσπάθεια να πειστεί η Ελληνική κοινωνία ότι είναι Ένστολοι υπάλληλοι- δημόσιοι υπάλληλοι. Τώρα εξηγήστε στις οικογένειές τους, πως απλοί δημόσιοι υπάλληλοι πέφτουν στον βωμό του καθήκοντος. Κρίμα για τον χαμό των παιδιών και κουράγιο στις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου