Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ .209 ημέρες πριν απο τους αγώνες. Θα "μπούμε" στο παιχνίδι;.

Μην ξεχνιόμαστε κύριε Δήμαρχε σε 209 ημέρες έχουμε τους Specials Olympics.
Και μπορεί για τα αγωνίσματα απο την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής να χρησιμοποιηθεί μόνο η περιοχή του Σχοινιά (κοπηλατοδρόμιο και ανοιχτή θάλασσα) για καγιάκινγκ, ιστιοπλοία και αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, αλλά να σου θυμίσω ότι το Ολυμπιακό χωρίο είναι δίπλα μας στον Άγιο Ανδρέα, δεν επαρκεί όμως για την φιλοξενεία των 7.500 αθλητών, 2.500 προπονητών, 3.000 κριτών διαιτητών και 40.000 μελών των οικογενειών όλων των παραπάνω.
Θα χρησιμοποιηθούν ξενοδοχεία και καταλύμματα απο Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και ... νότια ακτή όπως λέει η επίσημη ανακοίνωση της Οργανωτικής επιτροπής.
Πιστεύω ότι πρέπει κάτι να κανουμε για να βοηθήσουμε και στη διεξαγωγή των αγώνων αλλά και τους επαγγελαματίες της περιοχής.
Και αυτό το κάτι δεν θα πρέπει να γίνει 1-2 μήνες πριν απο τους αγώνες διότι τότε όλα θα έχουν κανονιστεί. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε.... 
Για βάλε κάποιον δικό σου να ξεκινήσει να ψάχνει να βρει άκρες ...
Για τους υπόλοιπους πολίτες που θα ήθελαν να βοηθήσουν στους αγώνες σας δίνω το σχετικό σύνδεσμο   
ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου