Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Θυμόσαστε τον επεισοδιακό αγιασμό στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας;

Εκεί κάπου μέσα στις διαφωνίες κλπ. αναφέρθηκε και το πρόβλημα που υπήρχε στον προαύλιο χώρο του 3ου Νηπιαγωγείου.
Σήμερα όμως και χάρη στη παρέμβαση του Δήμου Ραφήνας, το 3ο Νηπιαγωγείο έχει ομορφύνει.
Απομένει στο μεράκι των νηπιαγωγών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να διαφυλάξουν αυτό το κόσμημα και γιατί όχι να το βελτιώσουν.
Λίγη προσοχή στον κήπο, ένα δυό λουλουδάκια να φέρει κάθε παιδί και να δείτε πόσο πιο όμορφο θα γίνει όλο το νηπιαγωγείο.
ΚΜ
ΥΓ Γνωρίζω ότι έχω "τρελλάνει" με τις πιο παράλογες απαιτήσεις μου, τον κ. Δημητρόπουλο, και ότι πρόβλημα προκύπτει προσβλέπω στη συμπαράσταση του, αλλά τι είναι για τον ΟΛΡ που έχει φροντίσει ένα ολόκληρο βουνό πάνω απο το λιμάνι να δώσει και πέντε λουλουδάκια ή μια ακόμη πέργκολα για τα νήπια της Ραφήνας. Θα του βάλουμε το όνομα και στη πινακίδα των ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ που σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου