Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Να προσπαθήσω να σας ηρεμήσω ή θα αγριέψετε ακόμη περισσότερο;

Τα παλιά τα χρόνια ήταν οι κουτσαβάκηδες οι μάγκες της εποχής, οι οποίοι πήγαιναν γυρεύντας, για φασαρία.
Τι έκαναν λοιπόν οι μάγκες;
Έπιαναν μια καρέκλα στο καφενείο, κατα προτίμηση μπροστά στο πεζοδρόμιο, άπλωναν το ζωνάρι που φορούσαν στη μέση καταμεσής του πεζοδρομίου και περίμεναν να αρχίσουν τον καβγά με τον πρώτο περαστικό που θα περνούσε και κατά λάθος θα τους πάταγε το ζωνάρι.

Κάπως έτσι φαντάζομαι και όλη αυτή τη φασαρία που πάει να ξεκινήσει με μια συνέντευξη του νέου Δημάρχου.
Υπογράφω ως ανώνυμος διότι δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ με κανένα προσωπικά και δεν είναι σωστό να εκτεθώ προσωπικά λέγοντας ότι τα λέει καλά ο Δήμαρχος ή τα λέει καλά η ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, αλλά στη προκειμένη περίπτωση η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και μόνο οι εμπαθείς θεωρώ ότι δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Διαβάζοντας τα σχόλια και άλλων αναγνωστών του blog πιστεύω πως ένας καλόπιστος αναγνώστης βρήκε τη λέξη που έκανε τη ζημιά.
Eίναι η  λέξη επικαιροποίηση.
Απο την άλλη πλευρά όμως επειδή διαβάζοντας όλα τα προγράμματα των υποψηφίων μεταξύ των οποίων και του νέου Δημάρχου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο νέος Δήμαρχος στη συνέντευξή του αναφερόμενος σε επικαιροποίηση των μελετών εννοούσε  πλήρη αποδοχή της βάσης αναφοράς της υπάρχουσας μελέτης και έλεγχο για ενδεχόμενη τροποποίηση ποσοτικών κυρίως παραμέτρων, με βάση αριθμητικές μεταβολές από την κατάρτησή της μέχρι και σήμερα, διότι πουθενά όχι μόνο στο πρόγραμμά του αλλά και σε ομιλίες του δεν ανέφερε ότι θα δεχθεί να γίνει στο Πλατύ χωράφι δευτεροβάθμιος βιολογικός καθαρισμός

Με εκτίμηση προς όλους
Ανώνυμος

ΚΜ
Εσύ μπορεί να μην θέλεις να αντιπαρατεθείς, τους άλλους όμως τους ρώτησες αν θέλουν;
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς σχόλια σε παρακαλώ να μου το διευκρινήσεις , αλλιώς "εσο έτοιμος"

3 σχόλια:

 1. Αγαπητοί Ολοι΄
  Μηπως πρέπει να σας θυμίσω οτι υπάρχει στην πόλη και άλλος ενας παίκτης που τον λένε Κεχαγιόγλου που όποιοι τον ψήφισαν θα ηθελαν να ακούσουν την αποψή του .Γιατι αραγε οι κοι της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ τον αγνοούν;Επειδή ήταν Κεχαγιάς; κατ εσας βέβαια οχι για το 45% των Ραφηνιωτών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περιμένουμε με αγωνία την θέση του κ.Κεχαγιόγλου
  Μπορεί ελεύθερα να τοποθετηθεί δημόσια δεν του το απαγορεύει κανένας.
  Έχει γίνει χαμός με το θέμα στην Ραφήνα και από ΠΑΜΕ μεριά σιωπή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άσχετα από το περιεχόμενο, μπράβο στον "ανώνυμο" της ανάρτησης για το ύφος (και ήθος) γραφής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή