Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Η ιατρός πνευμονολόγος κ. Θέμις Προεστού Βουδούρη και προς άρση κάθε παρεξήγησης μας ενημερώνει

Καλησπέρα σας,

Επιθυμώ την ανάρτιση του επισυναπτόμενου ως απάντηση στο παρακάτω άρθρο που που αφορά.
"Διαμαρτυρία γιατρών της Ραφήνας για την ακύρωση της επέκτασης της Αττικής Οδού στην πόλη!Ακούτε κε Κεχαγιόγλου;Ήρθε η ώρα για Δημοτική Αλλαγή και δήμαρχο το Γιώργο Χριστόπουλο!"
Ευχαριστώ
Θέμις Προεστού-Βουδούρη

Η απάντηση της κυρίας Θ. Προεστού-Βουδούρη

Η προφορική μου συναίνεση στην παρότρυνση του συναδέλφου κ. Μαυρουδή να διατυπώσουμε τη διαμαρτυρία μας όλοι οι γιατροί της περιοχής μας για τη μη έλευση της Αττικής Οδού μέχρι τη Ραφήνα, δεν φανταζόμουνα ότι θα αποτελούσε ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί στις δημοτικές εκλογές εναντίον του υποψήφιου και νυν Δημάρχου κ. Ανδρέα Κεχαγιόγλου διότι είναι εντελώς ανυπόστατο ως επιχείρημα και δεύτερο όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα μεγάλα έργα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όχι από την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία τα διεκδικεί. Είμαι λοιπόν σίγουρη ότι ο κ. Κεχαγιόγλου δεν θα έμπαινε εμπόδιο σε ένα αναπτυξιακό έργο για την περιοχή μας και τους πολίτες της.

Αντίθετα στους προεκλογικούς λόγους του κ. Κεχαγιόγλου άκουσα να διατυπώνει με σαφήνεια και να δεσμεύεται ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την παράταξή του , η αναβάθμιση των συγκοινωνιακών μέσων που φθάνουν στη Ραφήνα καθώς και η έλευση της Αττικής Οδού τα οποία στηρίζει απόλυτα.

Όλα αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και την άρση κάθε παρεξήγησης.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία του δικτυακού τόπου σας.

ΘΕΜΙΣ ΠΡΟΕΣΤΟΥ- ΒΟΥΔΟΥΡΗ
Ιατρός πνευμονολόγος
κάτοικος Ραφήνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου