Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Οικόπολις

Με αφορμή τις νέες εξελίξεις για το ΚΕΛ Ραφήνας και τις αντικρουόμενες πληροφορίες περί της δημιουργίας του, η «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» πήρε την πρωτοβουλία και προκάλεσε συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με το θέμα. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος ο κος Χριστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στέφος και κ. Μπατάλης, ο υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος κ. Αντενούτσι, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημ. Σύμβουλος Αρτέμιδας κ. Κασίμης, ο ειδικός κ. Ζαρκανίτης, ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παπαστεφάνου και εκ μέρους της «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ», ο κ. Μερτίρης, ο κ. Γκινοσάτης, η κα Ραφτοπούλου, ο κ. Καλαθάκης και η κα Πιστέντη.

Οι εκπρόσωποι της «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» εξέφρασαν στο νέο Δήμαρχο τις ανησυχίες τους για τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του ΚΕΛ Β. Μεσογείων οι οποίες συμπυκνώνονται στα εξής:

- Επανέρχεται ένα παλιό, επικίνδυνο και καταστροφικό σχέδιο το οποίο είναι ήδη καταδικασμένο στην συνείδηση όλων των κατοίκων της περιοχής.

- Γίνεται προσπάθεια να προκαταλάβουν τις νέες Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές προκειμένου να μην γίνει η προβλεπόμενη διαβούλευση στις τοπικές κοινωνίες.

- Προκρίνεται ένα πολυδάπανο και φαραωνικό έργο για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων εργολαβικών συμφερόντων και σε βάρος της υγείας, της περιουσίας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Μετά από συνολική ενημέρωση του κ. Κασίμη για την ιστορία του έργου και για τις νέες εξελίξεις, ο ίδιος εξέφρασε την έντονη αντίθεση του στη δημιουργία του. Μαζί του συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και ο νέος Δήμαρχος κ. Χριστόπουλος έθεσε εαυτόν στην πρώτη γραμμή του αγώνα εναντίον του προτεινόμενου ΚΕΛ.

Ο κ. Χριστόπουλος ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα είχε συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και θα μας πληροφορούσε μέχρι την Παρασκευή 26/11/2010 για τις εξελίξεις προκειμένου κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τους πολίτες.

Αντί πληροφόρησης από τον κ. Χριστόπουλο, διαβάσαμε σήμερα Παρασκευή 26/11, συνέντευξη του νέου Δημάρχου στην εφημερίδα Ανατολική Ακτή όπου εμφανίζεται να συντάσσεται απόλυτα με την πρόταση της ΕΥΔΑΠ την οποία στη σύσκεψή είχε κατηγορηματικά απορρίψει.

Αντίθετα με τις παλινωδίες του κ. Χριστόπουλου, η «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» θα συνεχίσει να παλεύει για την υλοποίηση της πρότασης της για δημιουργία Δημοτικού ΚΕΛ τριτοβάθμιας επεξεργασίας λυμάτων και ενάντια στο φαραωνικό έργο στο πλατύ χωράφι.

Γραφείο Τύπου «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ»

ΚΜ
Το δελτίο τύπου ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ ελήφθη στις 12.32 και αναρτήθηκε στις 16:50 διότι είχαμε και τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΘΥΕΛΛΑ - Fair Play στην Νέα Μάκρη όπου έπρεπε να ήμουν στις 13:00
Δηλαδή δεν υπήρχε καποια σκοπιμότητα που καθυστέρησε η ανάρτηση.

16 σχόλια:

 1. Μπράβο στην ΟΙΚΟΠΟΛΙ και για την πρωτοβουλία και για τον τρόπο χειρισμού.Συνεχίστε έτσι και σας βλέπω να παίρνετε τον Δήμο!!!
  Να τα βλέπουν μερικοί που βιάστηκαν να σας πουν ότι τα έχετε βρει με τον γιατρό.
  Περιμένουμε πολλά από εσάς,θα σας δούμε και πως θα τα πάτε στο Δημοτικό συμβούλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι και μπράβο!
  Να μας διευκρινήσει η ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ αν η συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο έγινε πριν ή μετά τις εκλογές.
  Και τελικά γιατί μόλις τελείωσε η συνάντηση δεν εξέδωσαν δελτίο τύπου;
  ΠΑΜΕ να αποκαλύψουμε το παρασκήνιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ φίλε
  Αν και φαίνεται από το κείμενο, η συνάντηση έγινε μετά τις εκλογές (22/11/2010)και όπως λέει το δελτίο τύπου : Ο κ. Χριστόπουλος ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα είχε συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και θα μας πληροφορούσε μέχρι την Παρασκευή 26/11/2010 για τις εξελίξεις προκειμένου κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τους πολίτες.

  Άρα μην ψάχνεις για κάτι που δεν υπάρχει. Αν είναι να ΠΑΜΕ κάπου είναι στο Πλατύ χωράφι για να μην επιτρέψουμε να γίνει το φαραωνικό ΚΕΛ

  ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο που τα λέτε με τα ονόματά τους. Τακτικές που άλλα λένε για να χαϊδέψουν τα αυτιά και άλλα πράττουν πίσω από τις πλάτες είναι καταδικαστέες για νέους και παλιούς επίδοξους άρχοντες. Αλλαγή αρχών θέλουμε και όχι προσώπων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ένα μπράβο σας αξίζει αυτή τη φορά "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ". Ελπίζουμε να μην μείνετε στα λόγια αλλά να προχωρήσετε σε έργα. Είμαστε μαζί σας στον αγώνα ενάντια στο ΚΕΛ. Συνεχίστε δυναμικά, για το καλό της πόλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συνεχίστε με απόλυτη δ ι α φ ά ν ε ι α!!!Όχι κρυφή ατζέντα.Έχουμε πήξει όλα αυτά τα χρόνια.
  Είναι ο μόνος τρόπος για να σας εμπιστευθούμε.Καλά τα δείγματα γραφής μέχρι τώρα.Μην ξεγελαστείτε από λύκους με γούνα προβάτου.Επικροτείστε τα θετικά, τσακίστε τα κακώς κείμενα...αυτό είναι το μήνυμα της κάλπης...Αν το πήρατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ θα ειναιεγγυηση για τις δύσκολες
  μέρες που έρχονται.Θα είμαστε μαζί
  σας για να μην αφήσουμε να χαλάσουν την περιόχη
  μας.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. k. Μερτίρη να πείτε και για τις συναντήσεις ανάμεσα στις δυο Κυριακές. Η αλήθεια πάντα επιπλέει. Το ξέρετε εσείς καλύτερα απ'όλους. Μην αρνηθείται αδίκως γιατί η πλευρά του γιατρού και κάποια στελέχη σας το έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε μισές αλήθειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συμφωνώ με τον ανώνυμο 10:44. Απόλυτη διαφάνεια! Προς το παρόν φαίνεται ότι πήρατε το μήνυμα της κάλπης. Συνεχίστε έτσι... και μην μας απογοητεύσετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κύριε της οικόπολις εγώ ως ταπεινός δημότης διαβάζοντας την συνέντευξη του κυρίου Χριστόπουλου δεν αντιλαμβάνομαι ότι συντάσσεται με την άποψη της ΕΥΔΑΠ. Αντιθέτως καταλαβαίνω ότι εμμένει στις απόψεις του που αναφέρονται στο πρόγραμμά του. Γι αυτό μην μας παραπληροφορείτε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Για να βοηθήσω τον ταπεινό δημότη που προφανώς δεν ξέρει και δεν αντιλαμβάνεται:
  ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ σημαίνει ΠΛΗΡΗ αποδοχή της βάσης αναφοράς της ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ μελέτης και έλεγχο για ενδεχόμενη τροποποίηση ποσοτικών κυρίως παραμέτρων, με βάση αριθμητικές μεταβολές από την κατάρτησή της μέχρι και σήμερα.
  Μία και μόνο μελέτη υπάρχει αυτή της ΕΥΔΑΠ /Ανδρεαδάκη. Εκτός αν ο ο κ.Χριστόπουλος αναφέρεται σε κάποια άλλη, όχι αυτή της ΕΥΔΑΠ, που δεν την γνωρίζουμε. Τότε ας μας ενημερώσει, να μην τον "φορτώνουμε" λάθη. Στο πρόγραμμά του έχεις δίκιο, άλλα λέει. Και ελπίζω να παραμείνει σε αυτά και να ήταν άτυχο το κομμάτι αυτό στη συνέντευξή του. Κοντός ψαλμός... αλληλούια...
  Όσον αφορά την "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ" καλά κάνουν και μας ενημερώνουν, γιατί υπάρχουν και δημότες που ασχολήθηκαν στο παρελθόν πολύ με το θέμα και γνωρίζουν πολλά πράγματα. Προτείνω άμεσα να δημιουργηθεί ημερίδα για το θέμα, ώστε να ενημερωθούμε και να ξέρουμε τι γίνεται!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ως κάτοικος Πικερμίου ζητώ βιολογικό και όχι αντιπολίτευση στα έργα που θα προγραμματιστούν γιατί εμείς θα βγούμε όλοι οι δημότες που περιμένουμε να γίνουν έργα και θα σας κράξουμε όλους εσάς που θα τα εμποδίσετε....και θα τα μπλοκάρετε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ERGA ZHTAME EMIS OI DIMOTES. OXI ANTIPOLITEYTIKA LOGIA.BIOLOGIKO OPIOS KAI EAN EINAI AYTOS.NA PAME MPROSTA THELOUME META APO TOSA XRONIA STERISIS.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚ..Α!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 4:33 ΚΑΙ 4:30 ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΣΚ..Α ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;;;

  ΘΕΛΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ! ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΣΚ..Α ΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.
  ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ (ΕΥΔΑΠ) ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μαζί σου φίλε ανώνυμε. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου της 28/11/2010 5:42. Βιολογικό θέλουμε όλοι, αλλά όχι να γίνουμε η χαβούζα όλων των Μεσογείων. Δικό μας Βιολογικό θέλουμε για Πικέρμι και Ραφήνα και οι άλλοι ας λύσουν τα προβλήματά τους μόνοι τους. Οχι εμείς να έχουμε τη λυματολάσπη τους και αυτοί το ευ ζειν. Το θέμα είναι αυτοί που θα αναλάβουνε να θυμηθούν τις δεσμεύσεις τους. Συνεντεύξεις που οδηγούν μακριά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις θα τις βρούν σύντομα μπροστά τους. Οι πολίτες δεν λησμονούν γιατρέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Από το καθεστώς Κεχαγιόγλου,πάμε στα παπαγαλάκια και την τρομοκρατία;
  Τι λογική είναι αυτή που απαντήσετε σε αυτό τον διάλογο;
  Πραγματικά θλίβομαι με την ευκολία που γράφονται οπαδικά και μόνο κείμενα χωρίς να μπαίνουν στην ουσία του θέματος. Εκτός εάν η ουσία είναι ο αποπροσανατολισμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή