Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Για να κάνουμε κουβέντα...

Δεν έχω ιδέα αγαπητέ φίλε αν ο Δήμος Ραφήνας έχει ή δεν έχει χρέη
Προφανώς για κάποιους έχει και για κάποιους δεν έχει.
Αρμόδιοι για να σου απαντήσουν είναι οι κ.κ. Δημητρόπουλος και Μπατάλης και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν οι δυό τους ποτέ.
Εγώ το μόνο που θυμάμαι και είναι τσεκαρισμένο - πάλι απο τις δικές μου προσωπικές σημειώσεις - γιατί ειπώθηκε επίσημα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου περί τα τέλη του 2007 είναι  ότι:
Ο Δήμος Ραφήνας ρυθμίζοντας τότε τα χρέη του στην ΕΥΔΑΠ είχε συμφωνήσει να προκαταβάλει 625.000€ και να πληρώσει το υπόλοιπο χρέος σε 60 μηνιαίες δόσεις των 45.000€ .
..και απο τότε σίγουρα δεν πέρασαν 60 μήνες, άρα τουλάχιστον στην ΕΥΔΑΠ κάτι χρωστάμε ακόμη.
Εκτός και αν τελικά προεξοφλήσαμε όλες τις δόσεις για να μην βρει χρέη ο νέος Δήμαρχος.
ΚΜ
ΥΓ Για να μην αδικούμε όμως και την παλαιά δημοτική αρχή πολλά ήταν αυτά που της είχε τάξει το κράτος, αλλά δεν τα πήρε όπότε μπορεί και κάποια χρήματα απο τους λογαριασμούς του νερού να πήγαν να βούλωσαν άλλες τρύπες.  

2 σχόλια:

  1. http://fimotro.blogspot.com/2010/11/ena.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι λίγο πολύ χρωστάμε κάτι.
    Αλλος μια δόση,αλλος την πιστωτική του κάρτα'
    Και ο Δημος σαν μια οικονομική οντότητα κατι θα χρωστάει και αυτός.Μόνο ενας δεν χρωστάει .Ο φίλος του ΚΜ . Α! Ναί ξέχασα.Αυτός χρωστάει της Μιχαλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή