Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Στη Νότια Κορέα οι υπουργοί Άμυνας παραιτούνται, στην Ελλάδα ποτέ…

Οι Ασιάτες αξιωματούχοι κάποτε έκαναν – και ενίοτε κάνουν – χαρακίρι για λόγους τιμής, ή απλώς παραιτούνται… Οι Έλληνες δεν αφήνουν το αυτάκι τους να ιδρώσει…

Έτσι πρέπει να γίνει αντιληπτή η παραίτηση του υπουργού Άμυνας της Νότιας Κορέας. Ο Κιμ Τάε-Γιουνγκ υπέβαλε την παραίτησή του δυο μέρες μετά τα όσα συνέβησαν στην κορεατική χερσόνησο. Η κριτική που δέχτηκε ο υπουργός απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, ήταν έντονη.

Από τις κατηγορίες περί αιφνιδιασμού, χαμηλής ετοιμότητας και άγνοια του τρόπου αντίδρασης, δε γλύτωσε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε οι κυβερνητικοί σύμβουλοι, από τους οποίους και ζητήθηκε να υπάρξουν απολύσεις.

Kαι σε εμάς εδώ στην Ελλάδα δεν θυμόσαστε με την κρίση των Ιμίων πόσοι παραιτήθηκαν;
Αλλά γιατί να παραιτηθούν θα μου πείτε, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο.
Μια σημαία είχαμε και τη πήρε ο αέρας και το κύμα
ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου