Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Κηπων..τεχνική.... και Πακιστανοί εργάτες

Κύριε Δημητρόπουλε είμαι ένας άνεργος οικογενειάρχης αυτής της πόλης.
Θέλω να σας πω το παραπονό μου.
Πριν απο λίγες ημέρες είδα κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ.
Η εταιρεία που έχετε αναθέσει την επιμέλεια των κήπων και των δένδρων που ανήκουν στον ΟΛΡ απασχολεί αλλοδαπούς εργάτες.
Δεν λέω ότι είναι κακό ούτε εξεταζω αν είναι νόμιμοι ή παράνομοι ή αν έχουν "χαρτιά" αυτό που λέω είναι ότι σε μια εποχή με τόση ανεργία και που Έλληνες εργάτες δεν βρίσκουν δουλειά, είναι πρόκληση οι άνεργοι να βλέπουν να απασχολούνται μόνο αλλοδαποί.
Ελπίζω στην ευαισθησία σας και σε μια παρεμβασή σας προκειμένου να εργασθούν και κάποιοι Έλληνες.
Να σας θυμίσω ότι η ίδια εταιρεία συντηρεί και κάποιους απο τους κήπους του Δήμου.
Ανώνυμος 

1 σχόλιο:

 1. Νικος Δημητρόπουλος26 Νοεμβρίου 2010 - 1:44 μ.μ.

  Αγαπητέ κύριε,
  Αντιλαμβάνομαι το παράπονό σας και την πικρία σας.
  Σε αυτού του είδους τις συμβάσεις δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να καθορίζουμε την εθνικότητα του προσωπικού που απασχολεί ο κάθε εργολάβος. Υπάρχει πρόβλεψη όμως για ασφαλισμένους εργαζόμενους.
  Επειδη μερικές φορές στον Οργανισμό εμφανίζονται έκτακτες ανάγκες απασχόλησης για συγκεκριμένα εργα και με μικρή διάρκεια απασχόλησης ,αν κατι τέτοιο θα σας ενδιέφερε περάστε μια ημέρα απο τον Οργανισμό να κρατήσουμε τα στοιχεία σας ωστε να σας καλούμε σε πρώτη ανάγκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή