Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Κατανοώ ότι είναι δέσμιος της τουρκιάς, αλλά όχι και τέτοια λάθη;

Στην ηγεσία του ένδοξου πατριαρχικού θρόνου Κωνσταντινουπόλεως, πέρασαν πατέρες που ήταν μάρτυρες της πίστης και του έθνους.
Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης, κύριος κύριος Βαρθολομαίος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ
Ποιό ήταν το λάθος;Είναι γνωστοί η ιστορία με τους ψειτομουφτήδες της μειονότητας.
Και ενώ εμείς εδώ δεν τους αναγνωρίζουμε , ο Πατριάρχης συναντήθηκε και φωτογραφηθηκε μαζί τους στο πλαίσιο της ¨Διάσκεψης Θρησκευτικού Τουρισμού – Κωνσταντινούπολη 2010¨ που διοργανώθηκε στο μέγαρο διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων Λουτφού Κιρντάρ.
Τηνήραν λοιπόν τη φωτογραφία στη τουρκιά και την έκαναν σημαία.
Και όπως γράφει και η τουρκοφυλλάδα¨"Μπιρλίκ" της Κομοτηνής ".... οι εκλεγμένοι μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε, συνομίλησαν με θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζούνε στην Τουρκία, Επίσης είχαν την ευκαιρία να συγχαρούνε τον νεοδιόριστο Υπουργό Θρησκειών της Τουρκικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Γκιορμέζ και να του ευχηθούνε να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.
Μόνος του ο Πατριαρχης εξομοιωθηκε με τους ψευτομουφτήδες
ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου