Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ; Ευχαριστώ δεν θα πάμε

Γιατί να ΠΑΜΕ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ.
Και μάλιστα δεν ΠΑΜΕ καθόλου καλά


"....Ο απολογισμός όμως που έκανα ύστερα από δύο τετραετίες συνεργασίας δεν έδειξε αποτελέσματα ανάλογα με την προσπάθεια. Πέρα από το ικανοποιητικό επίπεδο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε όλες σχεδόν τις μορφές των τεχνών, δεν υπήρξε κανένα ολοκληρωμένο έργο υποδομής στην πόλη πλην του νέου Παιδικού Σταθμού, ο οποίος όμως ήταν έργο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Τα πολλά και μεγάλα έργα των δύο πρώτων τετραετιών του ως δήμαρχος δεν είχαν δυστυχώς συνέχεια στις δύο επόμενες που ακολούθησαν. Μεγάλα έργα, εγκεκριμένα ήδη δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν καν (όπως το Αθλητικό Κέντρο), ή να ολοκληρωθούν (Πνευματικό Κέντρο, Οχυρό). Οι παρεμβάσεις μας σε σοβαρότατα έργα υποδομής (αποχέτευση, σχέδιο πόλης, κυκλοφοριακό / συγκοινωνίες / πάρκινγκ) ήταν άκαρπες όπου υπήρξαν."


Αυτάς σας τα είπε δικό σας άνθρωπος και αν δεν ήταν αυτός να μας ανοίξει τα μάτια θα νομιζα ότι τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ τον έκανε ο Δήμος.
Κ.Μ

ΚΜ
να δεχθώ ότι είναι σύμπτωση ή μπανανόφλουδα που πίστευες ότι θα την πατήσω.
Το παραπάνω δημοσίευμα δεν είναι του blogger.

4 σχόλια:

 1. Αφού δεν είναι του blogger, τι το κρατάς; Έγραψες ότι δεν το κρατάς, όσοι το διάβασαν, το διάβασαν, κατέβασε την ψεύτικη ανάρτηση.

  Εκτός κι αν παίζεις κι εσύ το παιχνίδι. Μόνο που το δικό σου είναι το παιχνίδι της αναγνωσιμότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι παιχνίδι η ενημέρωση.
  Διαβάζει όλος ο κόσμος , ότι του αρεσει το κρατάει,ότι δεν του αρέσει το πετάει στα σκουπίδι.
  Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι όλα όσα γράφονται είναι "διαμάντια".
  Το μόνο που ισχυρίζομαι είναι ότι παρέχω το βήμα για κάποιους που δεν έχουν τα ανάλογα φράγκα και την αντίστοιχη προβολή να πουν τις απόψεις τους και να τις μάθει ο κόσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μισό λεπτό, εσύ εδώ γράφεις με κόκκινα γράμματα (για να το τονίσεις) ότι "το παραπάνω δημοσίευμα δεν είναι του blogger". Δηλαδή ένα δημοσίευμα με υπογραφή ΚΜ δεν είναι δικό σου.

  Οπότε δύο οι περιπτώσεις:
  1. είτε είναι του blogger (δηλαδή του ΚΜ, δηλαδή δικό σου) και μας κοροϊδεύεις,

  2. είτε ΔΕΝ είναι του blogger και το έστειλε κάποιος με ψεύτικη υπογραφή ΚΜ για να σε ξεγελάσει.

  Αν ισχύει το δεύτερο, τι κρατάς την ψευτο-ανάρτηση; Δεν είναι ενημέρωση, απατεωνιά είναι!

  Όλοι καταλαβαίνουμε ότι το παιχνίδι που παίζεται γενικώς σε βολεύει και ανεβάζει τους επισκέπτες σου στο blog. Αλλά η τιμιότητα δεν φαίνεται στους επισκέπτες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο δεύτερος Παιδικός Σταθμός χρηματοδοτήθηκε 60% από την Νομαρχία Ανατ. Αττικής και 40% από πόρους του Δήμου Ραφήνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή