Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΡΑΦΗΝΑΣ:ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ υπ. για το τοπικό συμβούλιο Ραφήνας

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Είμαι ο Γιάννης Φίλος, επίκουρος καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μόνιμος πλέον κάτοικος Ραφήνας και με χαρά δέχτηκα πρόσφατα την πρόταση του κ Γιώργου Χριστόπουλου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ‘Δημοτική Αλλαγή’ για το Τοπικό Συμβούλιο Ραφήνας.

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Στο πρόγραμμα του Συνδυασμού ‘Δημοτική Αλλαγή’ θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν 11 τομείς δράσης και πολλά σημεία και προτάσεις για καθένα από αυτούς τους τομείς, που στο σύνολό τους αποτελούν δεσμεύσεις του ίδιου του κ Χριστόπουλου, των εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, αλλά και των υποψηφίων προσωπικά, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί να συμβάλει αφενός με τις γνώσεις του και την εμπειρία του και αφετέρου με την υπεύθυνη και φιλότιμη προσπάθειά του και την αποτελεσματική συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια.

Και οι 11 τομείς δράσης του Προγράμματος της ‘Δημοτικής Αλλαγής’ είναι σημαντικότατοι και απαραίτητοι για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Προσωπικά, πέρα από την αυτονόητη συμμετοχή μου και την ενεργητική υποστήριξή μου σε θέματα σχεδιασμού, εκτέλεσης και συνεχούς αξιολόγησης των δράσεων που αφορούν την πόλη μας και στους 11 τομείς – όπως πχ η συμβολή μου στη σύνταξη και τον έλεγχο οικονομικών στοιχείων ή στη διερεύνηση ένταξης όσο το δυνατόν περισσότερων έργων και δράσεων σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα - εκτιμώ και αισθάνομαι τη ευθύνη για προσωπική εκτενή ενασχόληση με τους εξής 3 τομείς, που στις σημερινές συνθήκες - και όχι μόνο για την πόλη μας - έχουν ιδιαίτερη σημασία:

• Εκπαίδευση
• Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και Ανάπτυξη
• Χρήση νέων τεχνολογιών (πχ για ηλεκτρονική βιβλιοθήκη).

Ειδικότερα μάλιστα, επιθυμώ να ‘διαβεβαιώσω’ τους συμπολίτες μου, ότι θα χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου (που είχα την ευτυχία να αποκτήσω στην μέχρι σήμερα επαγγελματική, ακαδημαϊκή και κοινωνική πορεία μου) ασχολούμενος επίσης με το παρακάτω έργο που θα αποτελέσει για μένα θέμα προτεραιότητας, πρόκλησης και προσωπικής δέσμευσης:

Θεσμοθέτηση και υποστήριξη του συντονισμού και της διδασκαλίας ενός προγράμματος παροχής δωρεάν εκπαίδευσης σε νέους και ενήλικες συμπολίτες μας σε θέματα (α) οικονομίας (β) οργάνωσης & διοίκησης επιχειρήσεων και (γ) επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας μεθοδολογίες και προσεγγίσεις που έχουν αναπτυχθεί και εφαρμοστεί με επιτυχία μέχρι σήμερα – και στις οποίες συμμετείχα ενεργά σε επίπεδο συντονισμού και εκτέλεσης - σε τελειόφοιτους φοιτητές πανεπιστημίων, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε στελέχη επιχειρήσεων και σε υφιστάμενους ή δυνητικούς επαγγελματίες.

Μια τέτοια πρωτοβουλία μπορεί να συνδράμει στην ανάπτυξη, να ωφελήσει τον τόπο και να δώσει προοπτική ευκαιριών σε κάποιους από τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στις σημερινές δυσχερείς οικονομικές συνθήκες.
Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Ελπίζω ότι θα μου δώσετε την ευκαιρία της συμμετοχής στο όργανο που ονομάζεται Τοπικό Συμβούλιο για να μπορέσω με θεσμική ιδιότητα να αγωνιστώ αποτελεσματικά.

Ελπίζω επίσης και πιστεύω ότι θα υποστηρίξετε το Συνδυασμό ‘Δημοτική Αλλαγή’ με υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου τον κ. Γιώργο Χριστόπουλο, για να δοθεί η ευκαιρία σε – όπως αναφέρεται στην εισαγωγή του Προγράμματος του Συνδυασμού - …μια ομάδα με πείρα, με γνώση και όρεξη για δουλειά που πιστεύει στην αποτελεσματικότητα στα έργα και όχι στα μεγάλα λόγια...

Ως υπεύθυνοι πολίτες, κρατήστε σας παρακαλώ ένα αντίγραφο του προγράμματος του Συνδυασμού ‘Δημοτική Αλλαγή’ (υπ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Χριστόπουλος) και κρατήστε επίσης και το παρόν φυλλάδιο της προσωπικών μου δεσμεύσεων.

Θα είναι χρήσιμα προκειμένου να μας κρίνετε, αλλά και να μας υποστηρίζετε. Χρειάζεται η πόλη μας τη συνεχή υποστήριξή σας. Χρειαζόμαστε κι εμείς τη συνεχή κριτική σας.

Για να μπορούμε όλοι μαζί – κι εσείς κι εμείς - να νοιώθουμε ότι προσπαθούμε να συμβάλουμε στην πρόοδο και στη δημιουργία και ότι κάνουμε κάτι για μας, αλλά και ό,τι περισσότερο μπορούμε για την επόμενη γενιά, τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου