Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Δύσκολοι καιροί για επενδύσεις, αλλά πάντα υπάρχουν ευκαιρίες

Ενα νέο ETF παρουσίασε σήμερα η SOLIDUS ΑΧΕΠΕΥ σε συνεργασία με το Asset mangt της Εθνικής για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο ή επικοινωνήστε στο 229402513 ή panmoney@otenet.gr
Σπύρος Μουστάκης
Οικονομολόγος

2 σχόλια:

  1. Κε ΚΜ,
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ .ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ευθύνη για τον τίτλο της ανάρτησης την αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου εγώ. Απο εκει και πέρα ο κ. Σ. Μουστάκης ανέφερε ένα επενδυτικό προιόν και για όποιον θέλει πληροφορίες παρεθεσε κάποια τηλέφωνα. Δεν προέτρεψε κανέναν να αγοράσει ή να επενδύσει απλά ενημέρωση έκανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή