Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Μου ήρθε η απάντηση για τους αντιδημάρχους και για τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου

Η απάντηση της μαντάμ Ζαίρας λοιπόν είναι η παρακάτω:
"Σήμερα λοιπόν που όλα αμφισβητούνται, και που όλοι υπόσχονται θαύματα, απαιτείται περισσότερο  απο κάθε άλλη φορά, η ανάλογη προσοχή, ώστε να μην αυτοπαγιδευόμεθα, ταλαιπωρούμεθα ή εμπαιζόμεθα. Γι' αυτό ότι σου πω είναι σίγουρο
Ανακατεύοντας τα χαρτιά είχα στο νού μου πρώτο απ' όλους τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έκοψα με το δεξί χέρι την τράπουλα, διασταύρωσα τα φύλλα και προέκυψε μια φιγούρα δαφνοστεφανωμένη βλέποντας προσεκτικότερα τα χαρτιά τον ειδα να μην προεδρεύει αλλά να αγορεύει και εκτός του δημοτικού συμβουλίου. Νομίζω ότι κάπου πήγε το μυαλό σου."

Για να μην σας κουράζω με τις ιστορίες και με τα πολλά λόγια που μου είπε για τους υπόλοιπους, απλά να σας πω ότι όλοι έιναι μέσα στη πρώτη δεκάδα.

-Μήπως είναι ο κ. Πέτρος;
-Μήπως είναι η κ. Άννα;
-Μήπως είναι ο κ. Γιάννης;

Καπαμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου