Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Τι παω και θυμάμαι, εγώ ένας απλός bloger

Ήταν πριν απο 3 χρόνια.
Απ' όσο θυμάμαι πρέπει να ήταν στη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ραφήνας , όπου πρώτα παρουσιάστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ραφήνας και κατόπιν πήρε το λόγο ο νέος Δήμαρχος που ήταν τότε στην αντιπολίτευση.

Τι είχε πει τότε ο Γιώργος Χριστόπουλος
"Για μια ακόμη φορά, μια από τα ίδια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα συνηθισμένα «εργα». Ακούγοντας σε προηγούμενες συνεδριάσεις τον κύριο Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της παραταξής του, περιμέναμε φέτος να ακούσουμε, τις «καινονοτόμες ιδέες» που θα συνεισέφεραν στην «αειφόρο ανάπτυξη».
Περιμέναμε να ακούσουμε για την ευρυζονικότητα, για υποδομές σε ιντερνετ, για ήπιες μορφές ενέργειες, για «πράσινους-οικολογικούς παιδικούς σταθμούς» κλπ. και ακούσαμε πάλι τα ίδια που ακούστηκαν και πέρσι.
Ενώ άλλοι Δήμοι παρουσιάζουν στο αντίστοιχο πρόγραμμά τους, τα πράσινα-οικολογικά-σχολεία και τους φωτισμούς πλατειών και πνευματικών κέντρων με φωτοβολταϊκά τόξα, εμείς δεν ξεφεύγουμε από την πεπατημένη. "
Γιατί τα γράφω όλα αυτά;
Για να το μάθουν και αυτοί που δεν ήταν παρόντες αλλά κυρίως το γράφω για να τα θυμηθεί ο νέος Δήμαρχος όταν και αυτός με τη σειρά του φέρει στο δημοτικό συμβούλιο το δικό του τεχνικό πρόγραμμα.
ΚΜ
ΥΓ Είναι απο κάτι παλιές χειρόγραφες σημειώσεις, οπότε αν κάποιος τα τσεκάρει με τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά και διαπιστώσει ότι λείπει ένα κόμμα ή ένα και μην μου βάλει τις φωνές!

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ.
    ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΗ ΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό αυτό ΚΜ .Εν ολίγοις του την έχεις στημένη του κ.Νεου Δημάρχου .Εγώ να δείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή