Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Σήμερα το απόγευμα πάμε Σύνταγμα

Τη σκυτάλη από το κίνημα των Indignados της Ισπανίας φαίνεται ότι παίρνουν οι Έλληνες, καθώς εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, και κυρίως στο Facebook, γκρουπ που καλούν σε συγκεντρώσεις, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Σύνταγμα, στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και στην πλατεία Γεωργίου Πάτρα.

ΚΜ είπε...
Φίλος του blog πρότεινε να οργανώσουμε κάτι αντίστοιχο στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για το ΚΕΛ.
Μια ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στο Δημαρχείο και γιατί όχι μετά μουσικής.
Γνωρίζω ότι είναι πολύ εύκολο καθισμένος στον καναπέ να κάνεις ένα κλικ στον υπολογιστή και να γράφεις επι ώρες ότι θέλεις προκειμένου για να διαμαρτυρηθείς, αλλά γνωρίζω επίσης και πόσο δύσκολο είναι να αφήσεις τον αναπαυτικό σου καναπέ και να βγεις στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς σε μια πόλη, που λίγοι είναι οι "γραφικοί" που θα εκτεθούν.
Σε κάθε όμως περίπτωση είμαι πρόθυμος να ξυπνήσουμε τη πόλη.
Αλλά  για να την ξυπνήσουμε , δεν αρκούν 10-20 άτομα ή μια δημοτική παράταξη. 
Αν υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να βοηθήσουν να κάνουμε κάτι σημαντικό,εδώ είμαστε ....


1 σχόλιο:

 1. Κύριε Μαιόπουλε όπως και στις σημερινές συγκεντρώσεις, το κύριο μέσο συντονισμού ήταν τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι ανάλογο θα μπορούσε να λειτουργήσει και για την πρόταση του αναγνώστη σας, όπου πολύ την σκέφτονται.
  Με την ευκαιρία αυτή, αύριο Πέμπτη στις 20.00 στο δημαρχείο Σπάτων-Αρτέμιδος γίνεται συμβούλιο και το 1ο θέμα αφορά: υπογραφή σύμβασης για την ανάληψη της διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του δήμου από την ΕΥΔΑΠ.
  Και όπως είναι γνωστά σε όλους τα αρχικά της: εταιρεία ύδρευσης & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Μετά την ύδρευση λοιπόν και το ΚΕΛ.
  Η συμμετοχή των πολιτών ας τους δώσει τουλάχιστον ένα μήνυμα: ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

  ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή