Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Ο Π. Σ. μας ξαναθυμίζει

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ.

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!

12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. "το κεφάλι μας"!

1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda (αγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.

2. Aντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά :ΕΒΓΑ, και ΜΟΝΟ αυτα !

3. Αντί για Coca Cola Pepsi Cola αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux, Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικα, αλλα αν πίνετε, προτιμήστε ΜΟΝΟ ελληνικα !)

4.Αντί για ΜΠΥΡΑ Heineken, Amstel κλπ κλπ, αγοράστε Kraft, ΦΙΞ, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!).

5.Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μονο μακαρόνια Μ έ λ ι σ σ α. Ειναι εξαιρετικα και τα καλύτερα απο όλα (δοκιμάστε αυτά του καρότου !!! Απίθανα !!!!)

6.Αντί για .. προσούτο, αγοράστε μόνο ελληνικά ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.

7.Αντί για ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ .

8.Αντί για ΓΑΛΑ εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl αγοράστε γάλα ελληνικο, ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, Όλυμπος Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, κλπ κλπ μονο ελληνικα

9. Αντί για ΠΟΤΑ Ουίσκυ κ.τ.λ., αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά και προτιμήστε μόνοελληνικά κρασιά, που είναι και απίθανα !!!!.

10.Αντί για ΣΟΚΑΛΑΤΕΣ Nestle, αγοράστε ΜΟΝΟ σοκολάτες-σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες (και έως και σήμερα, μονο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, άλλωστε πρέπει να σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική). Ο Παυλίδης, δυστυχως, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους !!!!! δεν χρειάζεται να στηρίζουμε Γαλλικες επιχειρήσεις !!!

11.Αντί για ΤΑΞΙΔΙΑ εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα και μόνο!! Και παζαρέψ' τε τις τιμές !!!

12.Αντί για ΤΣΙΓΑΡΑ Marlboro, Camel, Kent, Winston κ.τ.λ. των αγαπημένων αμερικάνων, αγοράστε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ HELLAS special, ΞΑΝΘΗ. Η ΚΟΨ'ΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ !!!!

Δείτε τις επιπτώσεις τους:

Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών:

1. Αποδυναμώνετε και εξαφανίζετε τις ελληνικές παραγωγές... Μην πείτε δεν με νοιάζει, διότι εμάς αφορά το θέμα

2. Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές, Βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας και την εξάρτηση απο ξένα κεφάλαια. Βλέπετε που φτάσαμε

3. Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε 70% των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που εκτος του οτι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύετε τις οικονομίες των χωρών αυτών.

Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές Παραγωγές ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα :

1. Βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας !

2. Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ

3. Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά! Ή πιο απλά, Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα, οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!

4. Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100,000-150.000 συμπατριωτών μας!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ :

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (μαλιστα απ οτι λεγεται, δεν απέλυσε κανεναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλα και απορρόφησε και τους υπλλήλους γνωστης αλυσσίδας σουπερ μαρκετ που αγόρασε) Και καλές τιμές έχει, και ποικιλία προϊόντων

Στηριξτε ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, τα μαγαζια της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, μακρυα απο ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ! ΣΤΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ !ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ !

Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας,

σκεφτείτε ότι

ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη

ή

την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων.

Αγαπητοί Συμπατριώτες ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μην ακούτε τα εγκάθετα..."παπαγαλάκια", τους αγράμματους και τους καλοθελητές !

Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα ξεχωρίζετε - οχι απο το ονομα μονο, , αλλα και
από τον αριθμό  στο BAR CODE...

TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

ΑΠΟ 520

π.χ. 5  201287 470868 που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της Sanitas A.E.

που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής

ΣΤΕΙΛΕΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ

Συμφέρει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

7 σχόλια:

 1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.
  100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ:
  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  ΓΑΛΑΞΙΑΣ
  ΜΑΣΟΥΤΗΣ
  MY MARKET

  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 100% ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

  ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ mY MARKET ΣΤΗΝ Ν. ΜΑΚΡΗ
  ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ LIDL ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ LIDL ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ) ΠΑΛΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ¨ΛΑΔΙ¨ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ

  ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ... ΡΟΓΑ - ΡΟΓΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παλιό αλλά καλό και επίκαιρο φίλε Π.Σ.


  Όμως,μπορούμε αλήθεια να σώθούμε απο αυτά τα αρπακτικά που έχουν έρθει να προαναγγείλλουν το "θάνατο" μας;

  Προσωπικά δηλώνω την αποστροφή μου σε κάθε τι που με βάζει πρωταγωνιστή ή κομπάρσο σε ένα θέατρο παραλόγου και ταπείνωσης του οποίου το σενάριο αλλάζει συνεχώς σύμφωνα με τις ορέξεις των σκηνοθετών του, Ελλήνων και ξένων.

  Πρώτα πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας τα πολιτικά παράσιτα που κανονίζουν τις τύχες ενός περήφανου, πλην όμως, οκνηρού και αμνήμονος λαού, που το μόνο που του έχουν βάλει να αποστηθίσει είναι το Μνημόνιο της Ντροπής και μετά να δυναμώσουμε την οικονομία μας, μέσω της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, της στήριξης των ελληνικών προιόντων, την ανάπτυξης των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας και της "βαριάς βιομηχανίας" μας που είναι ο τουρισμός.

  Όμως δυστυχώς οι ορίζοντες μας είναι στενοί, κοιτάμε το σήμερα, το τώρα.

  Κοιτάμε να τη βγάλουμε "καθαρή" σήμερα και αύριο...έχει ο θεός!


  Στην υπόλοιπη Ευρώπη μας χλευάζουν, μας σκουντάνε να ξυπνήσουμε αλλά εμείς... τον ύπνο του Δικαίου.

  Άντε να οργανώσουμε καμιά στάση εργασίας, καμιά απεργία (κατά προτίμηση Πέμπτη ή Παρασκευή για να την "κολλήσουμε" στο Σαββατοκύριακο), ή και καμιά πορεία προς τον άριστα φρουρούμενο ναό της Δημοκρατίας, το Ελληνικό κΥνοβούλιο (Τι μου φταίνε αλήθεια τα συμπαθέστατα τετράποδα;)

  Όμως αυτά δε κάνουν τίποτα.

  Οι μισοί εγείρονται κατά των άλλων μισών.

  Όταν η καθαριότητα στους Δήμους απεργεί, ξεσηκωνόμαστε γιατί τα σκουπίδια απειλούν τη δημόσια υγεία (το λέει άλλωστε και η τηλεόραση!).

  Όταν απεργούν οι συγκοινωνίες, παραλύουν τα πάντα, άσε που πρέπει να πληρώσουμε και ταξί.

  Όταν απεργούν οι εκπαιδευτικοί τα παιδιά μας κινδυνεύουν να πεθάνουν από πνευματικό υποσιτισμό και έτσι εμείς ξεσηκωνόμαστε.

  Ας αφήσουμε το εφιαλτικό σενάριο να απεργήσουν οι γιατροί ή τα Νοσοκομεία...

  Έτσι τα νέα μέτρα διαδέχονται τα παλιά και οι πολιτικοί μας, εκφραστές της Δημοκρατίας, ακολουθώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες που μόνο αυτοί ξέρουν, μας προειδοποιούν ότι έπονται και χειρότερα.

  Όχι αγαπητοί μας πολιτικοί.
  Θα αποφασίσουμε και εμείς να πάρουμε μέτρα και μάλιστα δραστικά!

  Βλέπουμε ότι με τις πορείες, τις απεργίες, τις φωνές και τις διαδηλώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

  Δεν μας ακούτε.

  ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.

  Πως θα σας φαινόνταν να πηγαίνουμε κανονικά στις δουλειές μας, να πάψουμε να απεργούμε και να διαμαρτυρόμαστε, να πάψουμε να σας ενοχλούμε και απλά όταν θα έρθει η ώρα για τις φορολογικές μας δηλώσεις, ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;

  Ναι, αυτό σας αξίζει, μόνο έτσι μπορείτε να καταλάβετε την αποστροφή του κόσμου διότι είστε χοντρόπετσοι και εκτελείτε εντεταλμένη υπηρεσία.

  Άν αυτός ο κοιμισμένος λαός ξεσηκωθεί και του χρόνου κάποια εκατομμύρια Ελλήνων αρνηθούν να σας δώσουν λογαριασμό τι πήραν και τι έδωσαν, θα καταλάβετε ότι παίξατε πάνω στις πλάτες μας αλλά εμεις ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ και σας πετάξαμε.
  Και τότε θα φύγετε ταπεινωμένοι και θα αφήσετε αυτή τη χώρα που ασελγήσατε πάνω της και φέρατε και τους φίλους σας να τη χαρούν, να γυρίσει σελίδα και να σας κατατάξει ιστορικά σαν τους ηγέτες του Σύγχρονου Ελληνικού Μεσαίωνα.

  Είμαι πάντα αισιόδοξος και πιστεύω ότι αυτό το χάλι στο οποίο μας οδήγησαν τις τελευταίες δεκαετίες όλοι αυτοί, αργά ή γρήγορα θα αποτελεί παρελθόν.

  Άλλωστε, το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει.

  Υ.Γ.
  Φίλε Κυριάκο συγχαρητήρια για το blog σου.
  Βοηθά να ακουστούν πολλά πράγματα τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα ήταν θαμμένα βαθειά στο μυαλό μας.
  Ένα από τα χειρότερα νεκροταφεία είναι το νεκροταφείο των ιδεών και των σκέψεων.

  Διάβαζα πριν λίγο καιρό για κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε το blog.
  Δεν ξέρω αν ήταν σοβαρά ή όχι.
  Πάντως η προσπάθεια αυτή έχει μεγάλη απήχηση κάνει "γκελ" στον κόσμο και αυτό δημιουργεί θέματα στους "μικρούς" και γίνονται εχθροί σου.

  Συγχώρεσε τους.

  Κατά βάθος φοβούνται.


  Με εκτίμηση

  Ο Καπετάνιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γαζια η αθεοφοβη25 Μαΐου 2011 - 8:53 π.μ.

  Γεια σου βρε Καπετανιε λεβεντη.
  Μια ασυναρτητη Γαζια σε χαιρετα με σεβασμο.Ενα και δυο.ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
  ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ
  ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ[κε.....]
  Την μοιρα μου, θα την πω εγω.Για μενα και το παιδι μου,και θα του μαθω να οριζει την δικη του μοιρα.
  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ,ΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.
  Οι υπολοιποι ......φασκελοκουκουλωστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν υποστηρίζω Ελληνικά προϊόντα όταν αυτά είναι:
  1. Αδικαιολόγητα ακριβότερα,
  2. απαράδεκτα ποιοτικά συγκριτικά με άλλα,
  3. μέσο πλουτισμού των ήδη πλουσίων.
  Υποστηρίζω Ελληνικές Επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά στο κόσμο (Γαλαξίας, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης στα σούπερ μάρκετ για παράδειγμα), αλλά όχι Ελληνικά προϊόντα που δεν είναι ανταγωνιστικά και με κλέβουν στη ψύχρα με το περιθώριο κέρδους τους.
  Γιάννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γαζια η Αμπχαζια26 Μαΐου 2011 - 8:58 π.μ.

  ΤΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ?
  Δηλαδη ο Σκλαβενιτης δεν ειναι πλουσιος?
  ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ?
  ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ?
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? Ο Μαρξ αυτοπροσωπως?
  ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  ΤΕΡΜΑ.
  Αυτο ειναι το συστημα και τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα, για καταναλωση απο αφελεις ,που ακουνε ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρε σεις καλά τα λεει ο άλλος.
  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΚ!
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ! ΤΕΛΟΣ!
  Καθόμαστε και φιλοσοφούμε.

  ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ('οπως το ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ):
  ΔΕ ΔΗΛΩΝΩ-ΔΕ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ!
  Τι καθιστικές διαμαρτυρίες και ιστορίες με αγρίους.
  Πάμε στο Σύνταγμα να κάψουμε τα ειδοποιητήρια της μαμάς Εφορίας!
  Να δεις μετά πως θα σε υπολογίσει ο άλλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή