Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Tips & tricks

Να δώσω (σε όσους μου επιτρέπουν) μια συμβουλή σε όσους δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν τον Καλλικράτη, αλλά θέλουν να εκφράζουν τις απόψεις τους στην αίθουσα του δημοτικού ή τοπικού συμβουλίου.

Ένα κλικ σττη παρακάτω διεύθυνση

Μόλις ανοίξει...πάνω αριστερά βγάζει ένα κενό που έχει ένα μεγεθυντικό φακό
Στο κενό γράφεται πχ.  πρόληψη πυρκαγιών, αν θέλετε να μάθετε πως εμπλέκεται το τοπικό, ο Δήμος ή η Περιφέρεια στη πρόληψη πυρκαγιών.......και κλίκ στο φακό
Αριστερά θα σας βγάλει αποτελέσματα αναζήτησης.
Για το συγκεκριμένο παράδειγμα θα σας εμφανίσει 6 σελίδες του Προγράμματος  "Καλλικράτης" οπου αναφέρει τη σχετική εμπλοκή για τη πρόληψη πυρκαγιών απο τοπικό συμβούλιο μέχρι Περιφέρεια.

Αν το κάνατε, δεν θα ακουγόταν στη χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας ότι :

"ο παλιός Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων απαγόρευε στους Δήμους να μπαίνουν και να καθαρίζουν τα οικόπεδα όσων αδιαφορούν και τα αφήνουν χορταριασμένα με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιάς, ενω τώρα ο Καλλικράτης επιτρέπει στους Δημάρχους να μπαίνουν και να καθαρίζουν τα οικόπεδα όσων αμελούν να τα καθαρίσουν."

ΚΜ

1 σχόλιο:

  1. Γαζια η ξεφωνιζουσα24 Μαΐου 2011 - 10:42 π.μ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    Απο προσωπικη πειρα σας λεω οτι μπορουσαν να υποχρεωσουν τους ιδιοκτητες,και να τους επιβαλλουν τον καθαρισμο.Ο φαραω ειχε ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή