Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αποστράτων

Με τον αγώνα και την επιμονή μας πετύχαμε την απόφαση για διεξαγωγή της ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ με την όσο το δυνατόν πιο μεγάλη συσπείρωση των φορέων ΕΔ και ΣΑ.

Η κινητοποίηση θα γίνει, όπως πλέον γνωρίζετε, με την εκδήλωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αποστράτων την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9/2011 και ώρα 13:00 έξω από το Υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας.

Την εποπτεία και οργάνωση της συγκέντρωσης έχει αναλάβει η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ με απόστρατους από όλους τους φορείς.

Κατόπιν αυτών, θα θέλαμε εαν είναι δυνατόν μέχρι αύριο το μεσημέρι, τυχόν προτάσεις σας για οργανωτικά και λοιπά συντονιστικά θέματα.

Επίσης παρακαλούμε για την όσο το δυνατόν πιο περαιτέρω διάδοση της συγκέντρωσης σε όλους τους αποστράτους που έχετε επαφές.

Για τους συναδέρφους που διαμένουν εκτός Ν. Αττικής, υπάρχουν ενέργειες από τα επιτόπου παραρτήματα της ΕΑΑΣ για ομαδική μετακίνηση των συναδέρφων που επιθυμούν.

Ειδικότερα για μετακίνηση από τη Θεσ/νίκη θα υπάρχουν λεωφορεία από το παρ. ΕΑΑΣ (Περίπου 20 -25 ευρώ με επιστροφή)
Σας αναμένουμε ΟΛΟΥΣ για μια δυναμική και αποφασιστική κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου