Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι πραγματική ιστορία και αφορά τα κοπρόσκυλα που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους καλυπτόμενοι πίσω απο τον μανδύα του καθήκοντος

Οι μικροί όταν προκειται να γραφτούν σε μια ομάδα ή όταν είναι ήδη γραμμένοι (κάθε δύο χρόνια), για λόγους ασφαλείας η ομάδα ζητάει χαρτί απο παιδίατρο αλλά και triplex καρδιάς.

Με όση ψυχραιμία μπορώ να έχω σας γράφω το γεγονός.

Πάει η μητέρα του παιδίού στον γιατρό του ασφαλιστικού ταμείου, για να γράψει το triplex καρδιάς.

Ο γιατρός χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι , λέει επι λέξει:
- Τι το περάσατε εδώ μαγαζάκι για να κάνετε φθηνά εξετάσεις;
Η μητέρα εξηγεί στον γιατρό ότι έτσι είπε η ομάδα, ο προπονητής και ο γιατρός συνεχίζοντας σε έντονο ύφος, άρχισε να ζητάει τηλέφωνα προπονητού και ομάδας.

Είδε η μητέρα ότι δεν έβρισκε άκρη και αφού υποβλήθηκε σε ανάλογα έξοδα πήγε και έκανε τις εξετάσεις την Παρασκευη (χθές) το μεσημέρι.

Με το που βλέπει ο γιατρός το triplex, λέει στη μητέρα επειγόντως εισαγωγη για το παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διότι παρατήρησε μια φλεγμονή στο μυοκάρδιο.

Το παιδί είναι μέσα στο νοσοκομείο υποβάλλεται σε εξετάσεις και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, αλλά αυτός ο γιατρός τώρα πως μπορεί και  κοιμάται σπίτι του ήσυχος;

Δεν ξέρω αν συνεβαινε αυτό στο παιδί μου πως θα αντιδρούσα.

Δεσμεύθηκα στη μητέρα να μην βγάλω το όνομα του γιατρού στη φόρα, αλλά επειδή ξέρω ότι με διαβάζουν γιατροί ας του το πούν να αλλάξει τακτική γιατί την επόμενη φορά δεν θα λογαριάσω ούτε προσωπικά δεδομένα ούτε τις συνέπειες που τυχόν θα υπάρχουν για μένα που θα τα δημοσιοποιήσω.

Κυριάκος Μαιόπουλος

2 σχόλια:

 1. Γράψε το όνομα του π_ _ _τη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την ίδια περίπτωση την έζησα κι εγώ, ευτυχώς όμως το παιδί μου όταν το πήγα σε ιδιώτη γιατρό για το τρίπλεξ, ήταν όλα μια χαρά. Πως θα έπρεπε να αντιδράσει η συγκεκριμένη μητέρα όταν αποδείχτηκε ότι το παιδί της έπρεπε να εισαχθεί σε νοσοκομείο? Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να τον ξεφτιλίσει! Φαντάζομαι ποιος είναι ο συγκεκριμένος γιατρός. Όμως κι εγώ τότε που δεν με δέχτηκε για να μου γράψει τηις εξετάσεις, διαμαρτυρήθηκα σε ανώτερό του. Το αποτέλεσμα? "Έλα μωρέ μη δίνεις σημασία, όλο προβλήματα δημιουργεί!"
  Άρα έχει δημιουργήσει πολλά σε πολύ κόσμο.
  Είναι απαράδεκτος, αγενέστατος και δυστυχώς είναι σε πόστο για να παίζει με την υγεία των ανθρώπων.
  Σαφώς κι εγώ πλήρωσα από την τσέπη μου ιδιώτη γιατρό, αλλά τουλάχιστον σιγουρεύτηκα και δεν άφησα την υγεία του παιδιού μου στα χέρια ανθρώπου που για μένα μόνο γιατρός δεν είναι!!!!

  Προφανώς μέσα στο ΄"παιχνιδάκι" είναι και οι πιο πάνω από τον συγκεκριμένο, άρα είναι όλοι τους......

  ΑπάντησηΔιαγραφή