Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα στο τοπικό συμβούλιο Πικερμίου...

πήρε το λόγο ένας κύριος (Κουβάτσος αν δεν κάνω λάθος λεγόταν) και για τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ρ-Π και τα γράφει στο τεχνικό του πρόγραμμα, πρότεινε λύσεις.
Πάντως κάποιοι κοιταζόντουσαν μεταξύ τους με απορία γιατί δεν ήταν τόσο απλές οι λύσεις όσο τις παρουσίαζε (μέσω ΕΣΠΑ)

ΚΜ

1 σχόλιο:

 1. ΣΧΟΛΙΟ TO ΘΑΥΜΑ
  ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ?
  48 ΔΙΣ ΕΞΟΔΑ ΤΟ 2009
  43.5 ΤΟ 2010
  ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ 48 ΔΙΣ ΤΟ 2011
  ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ?ΑΝΕΥ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ?
  ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙς ΜΑΣ?
  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ.
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙ.
  ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ,ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ? ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ MΠΕΙ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙMΜΑ.
  ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ LONDON SCHOOL ΕΙΠΕ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.ΠΩΣ Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΑ?ΠΑΛΙ ΘΑΥΜΑ ? Του χρονου εκτακτο χαρατσι, θαυμα ,και μαλιστα μεγαλυτερο?ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.
  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS EKEI ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ GREEK STATISTICS TO GREEK .........MIRACLE.
  ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή