Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αμαλία τραβάει ξεχωριστό δρόμο στο θέμα του ΚΕΛ, απο τη παραταξή της.

Ο επικεφαλής των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΚΕΛ που ενημέρωσε τους δημ. συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου δήλωσε στο rp-stage ότι είχαν και θα έχουν συναντήσεις με όλες τις παρατάξεις για να έχουν ξεκάθαρη τη θέση των δημ. παρατάξεων για το ΚΕΛ.

Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά οι πληροφορίες μας συμφωνούν εν μέρει με αυτά που δήλωσε ο Σ. Αντωνιάδης.

Η παράταξη του Α. Κεχαγιόγλου μέχρι τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές δεν απάντησε σε αίτημα για συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή, μέλος της οποίας είναι και η Δημ. Σύμβουλος του Α Κεχαγιόγλου Αμαλία Τόκα.

Και όπως χαραακτηριστικά κάποιοι αναφέρουν η Αμαλία Τόκα όταν περνάει τη πόρτα της Συντονιστικής Επιτροπής βγάζει τον μανδύα της δημοτικής συμβούλου.

Ρ.Σ

1 σχόλιο:

  1. Ο λόγος ακύρωσης του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι από το ΣΤΕ (παράτυπη η μερική οριοθέτησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας) δεν ισχύει και για την περίπτωση του τοπικού, δημοτικού ΚΕΛ Ραφήνας, όπου επίσης το Μεγάλο Ρέμα δεν είναι οριοθετημένο στο σημείο αυτό; Κι όταν το ρέμα οριοθετηθεί, θα υπάρχουν δύο νόμιμα ΚΕΛ: ένα δίπλα στο νεκροταφείο κι ένα στα σύνορα της πόλης; Η Επιτροπή δείχνει να ενδιαφέρεται λιγότερο για το ΚΕΛ και περισσότερο για το Πλατύ Χωράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή