Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σεβασμός στις σεξουαλική ζωή των άλλων...αλλά

Ανακοίνωση του σεβασμιότατου μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

«Η έγκλιση των Andrea Helen Gilbert,, Γρηγ. Βαλλιανάτου, Ευαγ. Βλάμη, Δημ. Τσαμπρούνη, στελεχών «ομοερωτικών» φορέων και Παν. Δημητρά νομίμου εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι, κατά της ελαχιστότητός μου για δήθεν «εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και για προσβολή με λόγο της τιμής των «ομοερωτικών ατόμων» και ότι δήθεν με τις δηλώσεις μου, δια του Τύπου, κατά της ομοφυλοφιλίας συνέβαλα στην δημιουργία «εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού περιβάλλοντος για τα «ομοερωτικά άτομα» απερρίφθη τελεσιδίκως ως νόμω και ουσία αβάσιμος και ανεπέρειστος...

Η στρέβλωση της ανθρώπινης οντολογίας και η εγκληματική απομείωση και ο ευτελισμός του μεγίστου δώρου του Θεού που είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα σαν εφαλτηρίου υγιούς ψυχοσωματικής κοινωνίας ανδρός και γυναικός, για την «συγκλήρωσιν του βίου παντός», πρέπει να καταγγέλωνται και κυρίως να αποδομούνται στην διάδοχη γενεά, ώστε να αποφεύγωνται ως «λοιμική νόσος».

Πλήρη απόδειξη των ανωτέρω αποτελεί το γεγονός ότι κατόπιν της απορρίψεως της μηνύσεως κατά του προσώπου μου θα μπορούσα όπως προβλέπεται στο δικαιϊκό μας σύστημα να ζητήσω την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη των ανωτέρω για την ψευδή σε βάρος μου καταμήνυση, δυνατότητα που δεν προτίθεμαι να ενεργοποιήσω εκ λόγων χριστιανικής προς αυτούς αγάπης και συμπαθείας.
2 σχόλια:

 1. Γαζια,Αραμπελλα Ντραμμοντ28 Σεπτεμβρίου 2011 - 10:09 μ.μ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟΝ ΠΑΤΕΡ ΜΑΣ.....ΣΑΚΑΤΕΨΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Χριστιανική αγάπη και συμπάθεια";
  Πες το με δικά σου λόγια Σεβασμιότατε...

  Η Αυτού ελαχιστότης

  Σύμβουλος

  Υ.Γ.
  Τι νέα κόλπα είναι αυτά ΚΜ;
  Ανοιξα το pc μου και του βαρούσα σφαλιάρες να "σιάξει".

  ΑπάντησηΔιαγραφή