Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέχεια περί ιατρού, ασφαλιστικού οργανισμού....

Είναι πολλοί οι ασφαλιστικοί οργανισμοί και πολλοί οι ιατροί που γράφουν triplex οπότε δεν φωτογραφίζουμε το γνωστό γιατρό.
Αλλά αν θέλει να το συνεχίσουμε πολύ ευχαρίστως , την αναφορά την έχουμε έτοιμη , απλά περιμέναμε μια συγνώμη του και όχι ψευτομαγκιές.
Εχω επικοινωνησει προσωπικά με τους εμπλεκόμενους στη υπόθεση και τα γνωρίζω όλα.
Αν θέλει ο γιατρός να πει την άποψή του, το blog είναι ανοικτό.
Αλλά απειλές περί μηνύσεων και λοιπά ας τα κρατήσει να τα λέει εκεί που περνάνε.

Κυριάκος Μαιόπουλος

ΥΓ. Η μητέρα του παιδιού που νοσηλεύτηκε στο Αγία Σοφία , εκφράζει μέσω του blog τις θερμές της ευχαριστίες προς τον ιατρό κ. Ε _ _ _ _ _ _ _ _ _ _κη που παρακολούθησε όλη τη διαδικασία  των εξετάσεων και μάλιστα ενω το Σάββατο δεν ήταν εφημερία, προσήλθε στο νοσοκομείο προκειμένου να γνωματεύσει επι των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο γιός της.

ΚΜ είπε
Ο ένας γιατρός τιμά τον όρκο του και το λειτούργημά του, ενω ο άλλος το επαγγελμά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου