Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιά έργα πρότεινε το τοπικό συμβούλιο ΠΙκερμίου

για να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρ-Π;

4 σχόλια:

 1. Εξαίρετη δημοσιογραφική αναμετάδωση! Εύγε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΜ είπε...
  Προς τι η ειρωνεία;
  Μεταφέρω ότι ακριβώς λέχθηκε και όχι σάλτσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το τοπικό συμβούλιο και η κα Πυργαντή απέφυγαν να αναφέρουν ότι:
  Ο δήμος Ραφήνας πλην των απορριμμάτων δεν κάνει τίποτα άλλο στο Πικέρμι κατά καιρούς στέλνει ένα φορτηγάκι που αναγράφει Κοι. Πικερμίου 2007 για να κάνει βόλτες μόνο!).
  Έχει παρατήσει την συγκοινωνία του Πικερμίου και των οικισμών του (Διώνη, Ντράφι και Αιολίς/Δασαμάρη!).
  Δεν φροντίζει τα σχολεία του.
  Ο δρόμος που οδηγεί στη Διώνη από την οδό Ξηντάρα και μετά την πρώτη στροφή-ανηφόρα στερείται ηλεκτροδότησης.
  Το τοπικό συμβούλιο είχε ρωτήσει τους συλλόγους του Πικερμίου να του καταθέσουν της δικές τους προτάσεις. Ίσως να μην το γνώριζε η κα Βασιλική και για αυτό γράφει έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βγάλτε λίγο τις παρωπίδες για να μπορέσετε να δείτε... 1. Επικρότησα γιατί η συγκεκριμένη δημοσίευση ήταν ενημερωτική και χωρίς σάλτσες 2. Αυτά τα προβλήματα εκτός από αυτό της συγκοινωνίας, παρατηρούνταν και πριν την ένωση του Δήμου και πόσο μάλλον του φωτισμού που υπάρχει εδώ και 17 χρόνια που διαμένω στη Διώνη, ούτε έξω από το σπίτι μου δεν έχει φως... 3. Μην ανησυχείτε, οι Σύλλογοι της Διώνης έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους και τις προτάσεις τους! 4. Εγώ σχολίασα τη δημοσίευση από ενημερωτικής άποψης, και όχι αν αυτές οι προτάσεις ήταν καλές, κακές ή επαρκείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή