Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Αν και ερασιτέχνης cameraman, σας έχω σπουδαία πλάνα


Με λίγη προσοχή θα διαπιστώσετε την αδυναμία του Παναγιώτη Στέφου που εκδηλώνεται πάντα στο 34ο δευτερόλεπτο.

Την προηγούμενη φορά το "θύμα" ήταν ο Μπατάλης.

Τότε είχε ζητήσει το λόγο για δύο λεπτά και μίλησε μόλις 34 δευτερόλεπτα, αυτή τη φορά η Ηλέκτρα Παπαδημητρίου ζήτησε και αυτή το λόγο για δύο λεπτά, αλλά τι σύμπτωση και αυτή έπεσε ηρωικά μαχόμενη στο 34ο δευτερόλεπτο. Ξεκίνησε την τοποθετησή της στο 00:29 και στο 01:03, "σφύριξα κι' έληξες".

Στο ίδιο video αξίζει της προσοχής σας η έκφραση του προσώπου της Αντιδημάρχου Άννας Ραπτοπούλου στο 00:51, όπως επίσης και οι απορίες που εκφράζουν μεταξύ τους στο 01:37 οι Αντιδήμαρχοι Άννα Ραπτοπούλου και Πέτρος Βλαχάκης "Για ποιό λόγο κάνουμε τα προσυμβούλια;"

Απο εκεί και πέρα Παναγιώτης Στέφος, τα πάντα όλα. 
rafinastage/K.M

3 σχόλια:

 1. Η πόλις διήρχετο μιαν κρίσην αναζήτουσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθη...

  ΧΟΣΕΛΙΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...
  οπου Γιωργος και μαλαμααααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε ΚΜ από ότι μαθαίνουμε, συζητήθηκαν τόσα ωραία θέματα όπως η ΔΕΗ τα Δημοτικά Τέλη και πάρθηκαν σωστές αποφάσεις που μας ενδιαφέρουν αλλά δεν βλέπουμε τίποτα καμιά ανάρτηση. Τί γίνεται; Μήπως δεν είναι έτσι; Γιατί γράφετε μόνο για τις αντιδημάρχους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή