Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Δήμαρχος αυτή την ώρα είναι στους δρόμους και ελέγχει τα κρίσιμα σημεία στο οδικό δίκτυο

21:30 
Ο Δήμαρχος ξεκίνησε απο την Καλλιτεχνούπολη και κατόπιν θα πάει στη Διώνη, το Ντράφι και το Πικέρμι για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι και αν θα πρέπει να πάρει απο τώρα κάποια μέτρα. Πάντως ο Δήμος Ρ-Π έχει εφοδιαστεί με αλάτι έχει ήδη μοιράσει μεγάλες ποσότητες και υπάρχει αλάτι σε σάκους στο περίπτερο στο Ντράφι , πίσω απο το Μαρινόπουλο στο Πικέρμι, στο Δημαρχείο στη Ραφήνα, ενώ ο Δήμος προμήθευσε με αλάτι τον ΟΛΡ και την Ελληνική Αστυνομία.
  
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το αν θα λειτουργήσουν ή όχι αύριο τα σχολεία , ο Δήμαρχος που είναι αρμόδιος να αποφασίσει θα έρθει σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μια ώρα πριν την έναρξη των μαθημάτων και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τη κατάσταση του οδικού δικτύου θα λάβει και τη σχετική απόφαση.

Αύριο το πρωί και πριν την έναρξη των μαθημάτων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση και στο http://www.rp-stage.gr

rafinastage

3 σχόλια:

  1. O Δήμαρχος στο ρόλο Καντε...έ κυριολεκτικά όμως.
    Ομοιάζουν πολύ.
    Λένε λένε και τίποτα δεν λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγωσε ο δημαρχος ΕΚΕΙ ΕΞΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΡΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή