Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Να διεκδικήσουμε και εμείς αποζημιώσεις από τους Τούρκους.

Η πρόταση του Σ. Κάρλου στο Δήμαρχο Ρ-Π

Ο Σπύρος Κάρλος πρότεινε επίσης - γραπτώς - στο Δήμαρχο, εξηγώντας και το λόγο,  όπως το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας μετονομασθεί σε Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος"

rafinastage

2 σχόλια:

 1. Σπύρο
  Πείτε του να χαλαρώσει λίγο του δημάρχου γιατί και να έβαλαν φωτιές οι Τούρκοι τις έβαλαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όχι στην Πεντέλη. Πάνε τώρα όλοι να κρύψουν την ανεπάρκειά τους στις θέσεις που κατέχουν και το εθνικιστικό μένος τους πίσω από τέτοιες δικαιολογίες.
  Την Πεντέλη Τούρκοι την καταπάτησαν? Εκτός αν έχει πληροφορίες από την εκκλησία που όλη της τη δασική περιουσία την έχει από τους οθωμανούς...

  Πιασιάρικο το θέμα αλλά προσέξτε γιατί βγαίνουν συνήθως κουρεμένοι οι αναζητούντες...μαλλί!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια ζωή ζούσαμε με το όραμα της ελληνοτουρκικής φιλίας, που είδες το εθνικιστικό μένος;
  Τον συμπαθούμε τον αδελφό τουρκικό λαό!
  Αυτο που είπες για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου το έβγαλαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Διάβασε τις δηλώσεις Γιλμάζ και θα δεις!
  Καλά κάνουμε και ζητάμε και ας μην πάρουμε τίποτα.
  Να μάθει για μια ακόμη φορά όλη η Ευρώπη τι σημαίνει Τουρκία.

  Gemal

  ΑπάντησηΔιαγραφή